U samo jednom trenutku, njihov se život u potpunosti promijenio. Američka pjevačica Meghan Trainor i glumac Daryl Sabara postali su roditelji dječaku. Iako je rodila osmog veljače, par je sretne vijesti obznanio povodom Valentinova - dan kada je sin trebao stići. Uz prve fotografije, otkrili su da se dječak zove Riley. Ako njih pitate, ovo je definitivno najljepši mogući poklon za Dan zaljubljenih. Njihova malena obitelj dobila je novog člana i avantura može početi.

'Ovaj slatki dječak je trebao stići točno na Valentinovo, a mi smo ga upoznali u ponedjeljak, osmog veljače. Toliko smo zaljubljeni u njega. Daryl, hvala ti na najljepšem poklonu za Valentinovo. Dobrodošao, Riley', napisala je novopečena majka. Sličnom porukom je dolazak sina opisao i glumac. 'Meghan, zauvijek ćeš biti moje Valentinovo. Hvala ti što si nam rodila sina', napisao je kratko. Paru čestitke i lijepe želje i dalje pristižu.

Inače, Meghan je prije porođaja priznala da se istog i plaši. 'Bojim se porođaja i nemogućnosti da imam mamu u sobi kraj sebe. Znam da je pitanje hoće li uopće suprug moći biti sa mnom, ali jako mi je bitno da je kraj mene majka koja će mi pomoći u svemu', ispričala je tada 26-godišnjakinja. Unatoč tome, bebica i mama su dobro, što znači da je ipak izašla kao pobjednica.

Podsjetimo, Svoju trudnoću je sa svijetom podijelila početkom listopada prošle godine. Meghan je također podijelila da su ona i Daryl iz određenog razloga planirali dobiti dijete u karanteni. 'Jednostavno nisam željela toliko putovati dok sam trudna i znala sam da je ovo vrijeme kad mogu ostati kod kuće i podići noge. Na nekoliko pregleda je išao i suprug, a na neke nije. Ipak, liječnici su bili jako dragi prema meni pa smo nekoliko puta uključili i FaceTime kako bi Daryl bio u toku', rekla je nedavno, danas novopečena majka.