Kako na svjetskoj, tako se i na domaćoj sceni tijekom pandemije koronavirusa dogodio pravi baby boom. Uskoro će se svijetu pridružiti nekoliko bebica naših poznatih zvijezda, a jedno od tih je i sin Maje Šuput i supruga Nenada Tatarinova. Da je spremna za dolazak prve bebe, Maja u posljednje vrijeme često pokazuje. Sobica je skoro spremna, pjevačica je nedavno obavila veliki shopping, a sada je spremna i njezina torba za rodilište. Inače, Maja bi trebala roditi za nešto manje od dva mjeseca.

'Najslađe pakiranje torbe ikada. Torba za rodilište je spremna za svaki slučaj pa neka čeka koliko treba', napisala je Maja pozirajući u dječjoj sobici sa spomenutom torbom. Druge mame i trudnice su se odmah javile sa svojim iskustvima, a jedna je čak pjevačicu zamolila da pokaže što je sve spremila u torbu, ne bi li joj bila inspiracija ili pomoć pri pakiranju svoje. Kako je Maja već i mnogo puta objasnila, njezina organiziranost sada dolazi do izražaja pa ne čudi što je sve unaprijed isplanirala.

'Kod prvog porođaja bila je spremna i dva mjeseca unaprijed, ali već kod drugog sam samo ponijela što ćemo bebica i ja nositi kada izađemo, jer smo bili oba puta u bolnici u kojoj vam doslovno ne treba ništa, osim odjeće', napisala joj je jedna mama pa se tako prisjetila svojih prvih dana majčinstva. 

Podsjetimo, Maja i Nenad javnosti nisu otkrili ime sina, ali su priznali da će ime biti internacionalno. 'Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?', kazala je pjevačica tada.