Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAŠKARE MEĐU ZVIJEZDAMA 'Uvijek se maskiram i glupiram s kćerkicom'

Autor N.R.

Veselje im oduzeti ne može nitko

  Izvor: Story arhiva

Zbog pandemije koronavirusa mnoge su se stvari morale promijeniti. Veliki koncerti prebačeni su na online verziju, a neki u potpunosti ukinuti. Nažalost, o istim se događajima i popuštanju mjera i dalje ne govori. U tu skupinu spada i ovogodišnji fašnik. Danas se obilježavaju maškare, kako se u razgovornom stilu voli reći. Unatoč tome što ove godine neće biti iste kao što budu inače, mališani naših zvijezda nisu izgubili vedar duh. Javili su nam se poznati roditelji, koji su nam kratko ispričali kako su njihova dječica jutros dočekala ovaj veseli dan.

Među prvima, jutros se na Instagramu zamaskirana pojavila kći našeg glumca Asima Ugljena. Djevojčica Lejla je odlučila ove godine biti gusarica. 'Za sina sumnjam jer je dlakavi pubertetlija, ali kći se maskirala u gusaricu. Što drugo, ipak joj je tata gusarski kapetan', rekao nam je Asim ovog jutra. Upravo je s tom maskom povezan i on. 'Gusarski sam kapetan i glumac. Uvijek sam maskiran. Kao djeca smo se dečki i ja maskirali u gusare, a danas jesmo gusari', kaže nam glumac koji ne vjeruje da će dječica danas obilaziti kuće. 'Bit će godina i za to'. 

Nešto drugačije razmišlja pjevačica Neda Parmać koja se našalila, kada je riječ o obilasku kuća: 'Ja tu ne vidim problem, maske imamo'. Njezina kći Adriana je ove godine odlučila utjeloviti Anabelle, lutku iz horor filma. 'Evo već smo se namaškarali za školu. Iako nikada nije gledala film, poželjela je biti Anabelle. Sve curice iz razreda su bile princeze, osim moje Adri', nasmijala nas je Neda. Ona je jedna od onih majki koje se uz djecu vole maskirati. 'Adriana obožava kada se i ja glupiram s njom, tako da se obje jako dobro zabavljamo', ispričala nam je i otkrila koje se maske posebno sjeća iz djetinjstva. 'Sjećam se svoje prve maske u školi. Bila sam dana, bilo mi je bitno samo da sam lijepa', nasmijala se.

Povezane vijesti

Uz maske, maškare vežemo i za krafne. Neda se okušala i u tome. 'Probala sam ih napraviti neki dan, ali ne ide mi baš. Bilo je ukusno to nešto što sam smutila, pogotovo s kajmakom, ali to nisu bile krafne. Ali, jedemo ih naveliko', s osmijehom je zaključila. 

Krafnama ne može odoljeti niti naša voditeljica Anja Alavanja, kojoj uskoro stiže i treći sin. 'Inače sam pobornik zdravije prehrane, ali kao što ne možemo odoljeti fritulama na advent, tako ću ih iznenaditi paketom krafni. Pravih - bez zdravih brašna i podvaljenog povrća. Kad je bal, nek' je bal', našalila se Anja. Njezini sinovi su ipak podvojeni. Mlađi Ivor je odlučio biti astronaut, a stariji Jakov ipak ove godine nije spreman za maškare. 'Moji nikada nisu obilazili kuće, mislim da je taj običaj izumro. Ja sam s prijateljicama išla, i znale smo skupiti pozamašnu svotu', ispričala nam je i prisjetila se svog djetinjstva.

'Moja mama je bila jako kreativna, i svake smo godine smišljale neku drugu masku. Sjećam se Pipi Duge Čarape, i velikih anđeoskih krila koje smo uparile s odjelom od Prve pričesti', rekla nam je Anja. Javila nam se kratko i voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Iako ona nije od maskiranja, njezina dječica bome jesu. 'Paola je mala vještica, a Ivano je ninja', kratko nam je istaknula. Nažalost, ima i onih koji će maškare ove godine izbjeći. U tu skupinu spada Nataša Janjić Medančić, koja nam je kratko odgovorila: 'Maškare su društveni događaj, ove godine mi nemaju baš smisla. Preskačemo ih'. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image