Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE ZBOG JEDNE OBJAVE

Javnost uvjerena da Melania Trump već duže ne voli svog supruga

Autor N.R.
Autor N.R.

Voli, ne voli, voli, ne voli...

Izvor: Profimedia

Otkako je zajedno sa suprugom Donaldom Trumpom otišla iz Bijele kuće, svaki korak Melanie Trump je popraćen pogledom javnosti. Tako se analizira svako novo pojavljivanje u javnosti, ali i svaka objava na društvenim mrežama. Mnogi su uvjereni da objava šalje skrivene poruke. Tako su sada 'iskopali' njezinu objavu na ovogodišnje Valentinovo i započeli još jednom priču da Melania već neko vrijeme uopće ne voli svog supruga.

Usprkos tvrdnjama da je u njihovom braku sve u najboljem redu, mnogi su i dalje uvjereni da nešto nije kako bi trebalo biti. Posljednji u nizu razloga za ove sumnje su objave na Twitteru povodom Dana zaljubljenih. Zanimljivo je da ni u jednoj od njih nije spomenula supruga.

'Šaljem im ljubav i snagu svaki dan. Sretan Dan zaljubljenih', poručila je uz svoje fotografije s djecom koje su nastale još za vrijeme boravka u Bijeloj kući. 'Divno je upoznavati nevjerojatnu djecu iz cijelog svijeta. Želim svima sretan Dan zaljubljenih', napisala je uz video sa spomenutom dječicom. 

Povezane vijesti

Inače, nedavno se pojavila informacija da je već neko vrijeme hladna prema Donaldu. 'Melania je uznemirena što je na njenu reputaciju utjecala neumorna kampanja bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i posljedična smrtonosna pobuna nakon upada u Kongres', rekle su za CNN dvije osobe upoznate s njezinim razmišljanjem. Upravo je taj događaj šestog siječnja bio vrlo važan u njezinoj komunikaciji. Kako ističu, nije bila sigurna treba li šutjeti ili osuditi nasilje koje se dogodilo. Kako ističu izvori, bila je svjesna da što god da kaže, neće dobro proći. 

Izbor Urednika

Royals