Dokumentarac 'Framing Britney Spears' koji je početkom mjeseca ugledao svjetlo dana, podigao je na noge cijeli svijet. Osim što prikazuje na koji način su mediji, ali i neki od glavnih aktera događaja, manipulirali prekidom pop pjevačice Britney Spears i Justina Timberlake prikazujući tako danas 39-godišnjakinju u negativnom svjetlu, narušavajući njezinu karijeru, film ukazuje i na puno veći problem zabavne industrije u kojemu se jasno vidi kako su žene tretirane mnogo lošije nego njihove muške kolege. U duhu ukazivanja na problem koji je priznao i sam Justin Timberlake, posljednjih tjedana u središte pažnje došli su i razni intervjui brojnih drugih pjevačica i glumica, a jedan od posljednjih onaj je 52-godišnje Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston proslavila se 90-ih u seriji Prijatelji i žene su počele kopirati njezina modna izdanja i frizuru.
Profimedia 


Zvijezda serije 'Prijatelji', 1998. godine gostovala je kod američkog voditelja, danas 73-godišnjeg Davida Lettermana, a iako su od istog prošla više od dva desetljeća, mnogi smatraju kako je taj intervju jedan od najbizarnijih ikad. Naime, gostovanje koje je trebalo poslužiti za promociju glumičinog novog filma - 'Predmet obožavanja', u samo nekoliko minuta pretvorilo se u pravi horor pokazujući, u najblažem smislu rečeno, voditeljevo nepoštovanje prema glumici.

Moram isprobati samo jednu stvar

 'Oprosti mi ako je ovo bezobrazno, ali moram isprobati samo jednu stvar', prekinuo je Letterman Jennifer tijekom intervju, a potom se približio glumici, stavio ruke na njezin vrat i krenuo svojim licem prema kosi. Vidno zbunjena tada 29-godišnja Jenn, ubrzo je pokušala odmaknuti glavu i prekinuti tada 51-godišnjeg Lettermana u bizarnom naumu no voditelj se nije smeo te je u konačnici, uzeo vlas njezine kose i polizao je. Na bizarnoj snimci jasno se vidi koliko je Jennifer bilo neugodno dok je šokirana s kose brisala voditeljevu slinu nakon što joj je isti poslije odvratnog postupka pružio maramicu da se obriše.

'ODVRATNO I LJIGAVO' Društvene mreže bruje o intervjuu Jennifer Aniston
Profimedia 

Bizaran je i ljigav, gadi mi se

 'Ovo je dno dna', 'odvratan je', 'tako nešto muškarcu nikad ne bi napravio', 'bizaran je i ljigav, gadi mi se', samo su neki od komentara na zaboravljeni intervju Jennifer i Lettermana koji ponovno kola društvenim mrežama. Inače, osim u intervju s Aniston, danas 73-godišnjak tijekom dugogodišnje voditeljske karijere nerijetko je u neugodne situacije dovodio i brojne druge gošće pokazujući tako nepoštovanje prema istima i koristeći svoju poziciju utjecajnog muškarca da bi ponizio žene prikazujući se superiornijim u odnosu na njih.

'ODVRATNO I LJIGAVO' Društvene mreže bruje o intervjuu Jennifer Aniston
Profimedia