Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

novi par na sceni

EKSKLUZIVNO RTL-ovac Marko Vargek ljubi domaću glumicu Ariju Rizvić

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Fotografije su otkrile novi par na sceni

Izvor: Robert Gašpert

Poslijepodnevni odlazak u centar metropole prošlog utorka otkrio je novi par – redateljicu i glumicu Ariju Rizvić i sportskog novinara na RTL-u Marka Vargeka. Opuštenu šetnju upotpunili su kavom za van, a da nije riječ samo o slučajnom susretu ili prijateljskom druženju, bilo je jasno nakon što su izmijenili nekoliko poljubaca.

Marko Vargek i Arija Rizvić Izvor: Robert Gašpert

'Istina je', potvrdila nam je lijepu vijest pobjednica HTV-ova showa ‘Zvijezde pjevaju’, ali više detalja ipak nije htjela otkriti. 'Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super', potvrdio je za Story.hr vezu s domaćom glumicom i sportski novinar koji također nije želio otkrivati više detalja.

Marko Vargek i Arija Rizvić Izvor: Robert Gašpert


Kako doznajemo iz glumačkih krugova, odnedavno su u vezi, a prijateljica koja ih je spojila prepoznala je da će biti odličan par. Centrom su prošetali nakon probe komada ‘Da sam ptica’ čiju režiju potpisuje Arija. Naime, u Hrvatskom glazbenom zavodu 16. travnja održat će se premijera predstave o posljedicama izbjeglištva u kojoj glume Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Zbog epidemioloških mjera smanjen je broj gledatelja u kazalištima, ali sigurno će se jedna ulaznica naći i za sportskog novinara.

Marko Vargek i Arija Rizvić Izvor: Robert Gašpert

Marko Vargek i Arija Rizvić Izvor: Robert Gašpert

Podsjećamo, u svibnju prošle godine, kako je tada Story ekskluzivno saznao, Marko je prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom s RTL-a, voditeljicom i urednicom 'RTL Direkta' Mojmirom Pastorčić. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo onda saznali, Marko se iselio iz njihova zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.  

Izbor Urednika

Royals