Kći tajkuna Ivice Todorića, 44-godišnja Iva Todorić, ne krije koliko uživa s novim dečkom, iako njegov - identitet krije. Naime, na društvenim mrežama, odnosno svom profilu pod nazivom 'srculence', kojeg naziva i 'bankom ljubavi', u nekoliko je navrata objavila fotografije s dečkom, čije je lice uvijek - sakrila. Ne čudi stoga da se mnogi pitaju - o kome je riječ, a sada 24 sata pišu kako Iva ljubi mlađahnog Nikolu, ali i da njezinom vezom nisu svi oduševljeni...

Naime, kako piše spomenuti medij, Ivina i Nikolina romansa počela je ubrzo nakon njezinog razvoda s Hrvojem Balentom, koji se dogodio u ljeto 2019. godine, i to nakon 18 godina braka. Nakon kraha braka, Iva je, piše dalje isti medij, utjehu pronašla u duhovnoj obnovi svoje prijateljice, naše najpopularnije motivacijske govornice Ane Bučević, s kojom se prije dvije godine uputila na seminare na jahti, čija se cijena kreće oko 16 tisuća kuna.

Iva i Nikola fotografirani su upravo tada, prije dvije godine na seminaru na Visu, iako je tada za 24 sata tvrdila kako ga - ne poznaje. Ipak, spomenuti medij sada piše kako Iva ipak 'hoda' s desetak godina mlađim Nikolom. Navodno je on prvi prišao njoj u izlasku u Beogradu u koji je često odlazila s Anom Bučević. Kao što je spomenuto, odvela ga je i na 'Vortex krstarenje', ali to nije - ispalo dobro.

Naime, prema pisanja istog medija, Ivin odabranik nije sasvim siguran u sebe, što zbog razlike u godinama, što zbog Ivinog 'statusa', zbog čega su se na krstarenju i posvađali, i to jer je on navodno napravio eksces. To se nimalo nije svidjelo Ani Bučević, koja je Ivu tada zamolila da dečka više ne dovodi na krstarenje.

Ipak, posljednjih mjeseci, barem ako je suditi prema Ivinim romantičnim objavama na društvenim mrežama, ljubav između nje i dečka 'cvjeta', no njezini bližnji i nisu baš sretni zbog njezinog odabira partnera. Naime, navodno se često svađaju i mire, a Ivine prijateljice, prema pisanjima istog medija, tvrde kako ih ona zbog njega - zapostavlja.

Iva Todorić ljubi mlađahnog Nikolu. Nisu svi oduševljeni njenim odabirom...
Instagram 

Inače, Iva je baš na Valentinovo objavila fotografiju s dečkom, čije se lice, naravno, nije vidjelo. 'Šaljemo ljubav', napisala je tada kratko uz fotografiju na kojoj uz zalazak sunca, okrenuta leđima kameri, pozira s misterioznim muškarcem. Na fotografiji se vidi i 'osjeti' koliko su sretni i zaljubljeni. Njihovu je ljubav emotikonom srca podržala i njezina prijateljica i poduzetnica Iva Radić.