Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE GUBI SMISAO ZA HUMOR

ŽIVOT IDE DALJE? Dok joj se suprug bori za život, kraljica zbija šale

Autor I.G.
Autor I.G.

Iako joj se suprug već nekoliko dana nalazi u bolnici, Elizabeta II. nastavlja s obavljanjem svakodnevnih obaveza

Izvor: Profimedia

Vijest kako je britanski princ Filip, 99-godišnji suprug kraljice Elizabete II., jučer prebačen u drugu bolnicu u središtu Londona kako bi mu se napravile dodatne pretrage zbog ranijih srčanih problema te kako bi se nastavila liječiti infekcija zadobivena nakon cijepljenja protiv Covid-a, obišla je svijet. S obzirom na izrazito loše zdravstveno stanje vojvode od Edinburgha, sve oči trenutno su uprte u palaču i ponašanje najužeg kruga britanske kraljevske obitelji, a iako se mnogi pribojavaju kako bi princu ovo mogli biti posljednji dani, ako je suditi prema ponašanju njegove supruge, kraljica i nije toliko zabrinuta.

princ philip Izvor: Profimedia


Naime, kako piše People, dok joj se suprug oporavlja u bolnici, Elizabeta II. nastavlja s redovnim kraljevskim dužnostima, a jedna od njih je bio i video sastanak sa službenicima Južne Australije povodom tamošnje trenutne situacije s pandemijom. Osim što su pričali o navedenoj situaciji, u jednom trenutku kraljici su Australijanci iskazali i čast pokazavši kako se u pozadini, kroz prozor iza njih, može vidjeti kako su postavili novu statuu Elizabete II., a komentar koji je uslijedio, nitko nije očekivao.

Izvor: Profimedia


'Sigurno je jako uznemirujuće probuditi se i vidjeti ovaj kip', našalila se kraljica na svoj račun i tako iznenadila sve prisutne u video pozivu. No, neki su njezinu dobronamjernu šalu shvatili i kao neprimjeren komentar s obzirom na cijelu situaciju sa suprugovim zdravljem.

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Inače, kada se nedavno javila iz dvorca Windsor kako bi potaknula ljude još jednom na cijepljenje protiv koronavirusa, kraljica je suprugu simbolično poslala emotivnu poruku. Riječ je o brošu kojeg je nosila na ružičastom kompletu, a koji je skrivena poruka njezinom suprugu koji je u bolnici. Spomenuti broš je isti onaj koji je nosila u trenutku zaruka s princom, 1947. godine pa mnogi smatraju kako mu je time dodatno iskazala podršku u ovim teškim trenutcima.

Izbor Urednika

Royals