Iker Casillas španjolski je nekadašnji nogometaš koji je karijeru završio u klubu FC Porto. Općenito se smatra jednim od najboljih svjetskih vratara, ali i najzgodnijih sportaša. Zbog te činjenice mnoge dame su ljubomorne na njegovu suprugu, novinarku Saru Carbonero. Na žalost ovog para, njihovoj je ljubavi došao kraj, javljaju španjolski mediji. Kako ističe magazin Lecturas, 39-godišnjak već neko vrijeme ne živi u obiteljskom domu.

Navodno su u braku postojale snažne nesuglasice pa se par sporazumno odlučio razdvojiti. Vijest je to koja stiže nakon što su 2019. godine pretrpjeli zdravstvene poteškoće. Naime, spomenute godine u svibnju Iker je preživio srčani udar, nakon čega je Sari pronađen tumor na jajnicima.

'I dok se još nismo posve oporavili od jednog šoka, život nas je još jednom iznenadio. Ovaj put sam ja u pitanju i ona riječ od pet slova koju se još bojim napisati. Prije nekoliko dana na redovnom pregledu liječnici su mi rekli da imam zloćudni tumor i da odmah moram na operaciju. Sve je prošlo u redu i na sreću rak je otkriven na vrijeme, ali ispred mene su još mjeseci borbe zbog dodatnih terapija. Osjećam se mirno i uvjerena sam da će sve biti u redu. Znam da neće biti lako, ali bit će sretan kraj. Imam veliku podršku obitelji i prijatelja i sjajnog medicinskog tima. Iskoristit ću ovaj trenutak i zamoliti kolege novinare da pokažu poštovanje i razumijevanje kakvo su uvijek pokazivali, posebno u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj', napisala je tada na Instagramu.

Iker i Sara imaju dva sina, četverogodišnjeg Lucasa Casillasa Carboneroa i sedmogodišnjeg Martína Casillasa Carboneroa. Sjetimo se, o ovom se paru brujilo kada je nogometaš poljubio svoju djevojku u usta tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Nakon što su se oženili, Sara je fokus odlučila staviti na obitelj pa je tako novinarstvo palo u drugi plan.