'Nisam još razgovarao s bratom, ali hoću', nakon službenog očitovanja s dvora, stigla je još jedna reakcija na intervju princa Harryja i Meghan Markle. Prvi put nakon nedjeljnog intervjua, progovorio je Harryjev stariji brat, princ William koji je i sam bio tema dijela intervjua. Ti komentari stižu dok su William i Kate ignorirali vlastite obiteljske probleme i promovirali inicijativu za mentalno zdravlje djece u današnjem posjetu školi School21 u Stratfordu.

'Nisam još razgovarao s bratom, ali hoću. Tvrdim da naša obitelj nije rasistička', kratko je rekao i poslao jasnu poruku što misli o spomenutom intervjuu.

'NISMO RASISTI' Princ William ima poruku za Meghan i Harryja
Profimedia 

Inače, Harry je Williama spomenuo i kod Oprah. 'Volim Williama u svakom pogledu, on je moj brat, zajedno smo prošli pakao, imamo zajedničko iskustvo, ali bili smo na različitim stranama', rekao je, a Oprah je inzistirala da Harry otkrije sadržaj razgovora na koji se Meghan ranije pozivala u intervjuu o Archiejevoj boji kože i rasizmu koji je doživjela. 'To nikada neću podijeliti. U to je vrijeme bilo neugodno i bio sam pomalo šokiran', odgovorio je Harry.

Kako javnost jedva čeka nastavak ove sage, prati se svaki korak svakog člana obitelji. Unatoč službenom priopćenju, čekaju se njihove individualne reakcije. Nakon što je objavljeno da će kraljica Elizabeta osobno razgovarati s unukom, William je bio druga osoba koja se oglasila. Ako je suditi prema riječima Meghaninog prijatelja od neki dan, Meghan je sigurna u svoju istinu.

'NISMO RASISTI' Princ William ima poruku za Meghan i Harryja
Profimedia 

'Nije im žao zbog bombastičnog razgovora s Oprah, a Meghan je izjavila da bi kraljevska obitelj trebala 'odahnuti' što nije detaljnije govorila o onome što se događalo iza vrata palače. Rekla je da se apsolutno ne kaje zbog onoga što je rečeno tijekom intervjua te da je razgovor s Oprah bio opuštajuć i ugodan te da je to najbolja odluka koju je ikad donijela. Također je izjavila da Palači treba laknuti što nije nikoga imenovala niti je ulazila u još više detalja o onome što se događalo iza zatvorenih vrata. Rekla je da ostaje pri svojoj istini i da je njezina savjest mirna', rekla je bliska osoba Vojvotkinje od Sussexa.