Čini se kao da je tek nedavno obznanila da sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka prvo dijete. Domaća pjevačica Maja Šuput uistinu još sitno odbrojava do dolaska sina. Naime, Maja je u 38. tjednu trudnoće, zbog čega je sada sve spremnija za odlazak u bolnicu. Nedavno je otkrila kako je njezina torba za bolnicu već spremna, a sada je napokon otkrila da su ona i Nenad napokon odabrali ime za prvorođenca. Ipak, ime i dalje ostaje tajna. 

'Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći', kratko je rekla pjevačica koja je u 38. tjednu trudnoće. Sukladno tome da uživa u posljednjim danima trudnoće, Maja već neko vrijeme na svom Instagramu dijeli što je sve kupila dječaku, kako je uredila sobicu, ali i što je sve spremila u torbu za bolnicu. Ime bebe je ipak nešto što njezine pratitelje najviše zanima. Kako su ranije otkrili, ime sina neće biti domaće, već strano. Nakon što su na popisu imali njih nekoliko, odluka je pala i ime je zapisano u njezinom rokovniku.

'Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?', ovako je komentirala biranje imena prije dva mjeseca.

Podsjetimo, Maja je o trudnoći krajem 2020. godine govorila za Story

'Nama je zapravo najveće čudo što se to dogodilo u razdoblju mog života kada mi je rad doslovno zabranjen pa u šali kažemo da je moralo doći do smaka svijeta da bismo mi napravili bebu. Vrijeme je nevjerojatno, iz dana u dan pomislim: “Bože, da se nije dogodila ova korona, ne znam kada bismo se uspjeli poloviti s vremenom. Kada bi mi tijelo bilo dovoljno odmorno da podnese drugo stanje.”Ovo je takav blagoslov i zapravo ovaj smak svijeta za sve nas, a pogotovo za nas pjevače koji i dalje ne radimo, vidim kao jedinu mogućnost da u miru iznesem trudnoću. Pritom mislim na to da ne mogu pjevati, ići putovati i živjeti onim luđačkim tempom. Imala sam nekoliko svirki u ranoj trudnoći pa ne mogu reći da nisam pjevala trudna, ali tada to nitko nije znao. A što se energije tiče, ona je identična. Trudna sam šest i pol mjeseci i još se nije dogodio pad energije. Dapače, nijednom nisam zaspala poslijepodne, niti zijevnula... I dalje spavam jako malo, kao i inače, produktivna sam i kreativna...', tada nam je ispričala.