Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSIDE STORY

Asim Ugljen: 'Sve što činim, činim nauštrb svoje karijere'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Domaći glumac otvoreno je progovorio u novoj epizodi podcasta Inside Story

Izvor: Dražen Kokorić

'Netko je morao biti crna ovca u obitelji', u svome je stilu svoju karijeru prokomentirao Asim Ugljen. Naime, upravo je ovaj temperamentni, duhoviti i osebujni glumac bio gost najnovije epizode podcasta Inside Story, kojeg možete gledati svakoga drugog ponedjeljka u mjesecu u isto vrijeme na portalu Story.hr i na YouTube kanalu AMZ TV-a. Našoj novinarki i voditeljici Antoniji Nazor, koju mnogi vole uprvo zbog njezinog vedrog duha i temperamenta, Asim je 'otvorio dušu' i progovorio upravo o svojoj karijeri i njezinim počecima, ali i svojoj obitelji, a 'bez dlake na jeziku' rekao je i što misli o temama o kojima mnogi - šute. 

INSIDE STORY - Asim Ugljen
Izvor: YouTube

Priznao je tako, između ostaloga, kako je njegova glumačka karijera započela - sasvim slučajno, ali i jako simpatično. Iako prije toga nije imao previše iskustva u glumi, Goran Dević, tadašnji mladi redatelj na Akademiji, kako je sam Asim rekao, 'trebao je tipa koji će 'zbarit' ženske pred kamerom, ali da nije skriptirano, da on fakat nađe neke ženske na ulici''. Za tu je ulogu predložen upravo Asim - i tu se rodila njegova ljubav prema glumi. Otkrio nam je i kako zbog svog 'boemskog' karaktera i činjenice da nema 'dlake na jeziku', nije uspio upisati Akademiju u Zagrebu, ali zato je u - Osijeku, gdje je upoznao suprugu Martu s kojom danas ima dvoje djece, sina Dinu i kćer Lejlu. 

Izvor: Story

Ipak, u razgovoru s Antonijom Asim je otkrio i kako studentske dane nema u najboljem sjećanju. 'To mi je bilo najteže razdoblje u životu', priznao je iskreno, a Antoniju je zanimalo - zašto je to tako. 'Bilo je to jedno ukalupljivanje u koje se ja nisam mogao ukalupiti. Akademija zahtjeva uniformirani stav razmišljanja, a ja to nikada nisam mogao', priznao je iskreno glumac, koji se i danas drži svojih načela. 'Ja nisam dobar primjer, ja sve što činim, činim nauštrb svoje karijere', rekao je.

Također, prilikom gostovanja u Inside Storyju, Asim je priznao i kako bi volio glumiti u akcijskim filmovima, ali kako se grozi - intimnih scena. 'Tebe je netko platio da poljubiš mene, mene je netko platio da poljubim tebe. To je kontra svakog seksepila i ičega intimnog na ovom svijetu. To je toliko grozno za raditi', priznao je, a pritom je Antoniji 'dočarao' kako - izgleda snimanje tih scena.

Osim toga, ovaj karizmatični glumac progovorio je i o svojoj najvećoj traumi sa snimanja, u kojoj se našao o klinču s našom poznatom glumicom, ali i svojim političkim stavovima. Da baš ne otkrivamo sve, zamišlja li se Asim u ulozi političara, zašto sina naziva 'Budhom', ali i kako je osvojio suprugu, saznajte u podcastu Inside Story! 

Izbor Urednika

Royals