'Vidim da će se ovo završiti razvodom', prva je to reakcija Samanthe Markle, polusestre slavne Meghan, koja je prije nešto više od tjedan dana, sa suprugom Harryjem, po prvi puta ispričala svoju stranu priče života na dvoru, ali i poslije njega. Tijekom intervjua, ovi supružnici Opri Winfrey iznijeli su nekoliko šokantnih tvrdnji, a reakcije još uvijek prestižu. Međutim, na njih, a pogotovo na onu sestrinu, Meghan ne reagira, piše 'New!'.

Naime, Samantha Markle jučer se oglasila prvi puta nakon intervjua, a njezine su prognoze uznemirile mnoge fanove kraljevske obitelji, barem one koji su stali 'na stanu' Harryja i Meghan. Samantha je u prvom medijskom istupu nakon šokantnog intervjua, za stane medije rekla kako misli da Harryja i njezinu polusestru - čeka neizbježan razvod. 'Vidim da će se ovo završiti razvodom ako ne dobiju opsežna savjetovanja i ako se ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre', rekla je Samantha koja smatra kako je samo pitanje vremena kada će Harry pozvati svoje odvjetnike i pokrenuti sudski postupak rastave. Loš odnos sa slavnom članicom svoje obitelji Samantha ne krije već godinama.

U spomenutom intervjuu Samantha je odbacila navode svoje polusestre da se one nisu vidjele posljednjih - 18 godina. 'To je laž, postoji mnoštvo fotografija na kojima smo zajedno svih ovih godina', tvrdi Samantha. Osim toga, priznala je i da ne osjeća nimalo simpatije za Meghan, koja je u intervjuu rekla kako je razmišljala o samoubojstvu. 'Nije mi jasno kako može reći da ju ne poznajem i da je ona jedinica. Imamo fotografije koje pokazuju da smo cijeli život provele zajedno. Kako je moguće da me ne poznaje?', rekla je za strane medije.

Meghan nije briga što Samantha govori

 Međutim, izvor blizak Meghan sada tvrdi kako ona sa sestrom ne razgovara već godinama te da ju stoga njezino mišljenje, ali i riječi - ne pogađaju. 'Meghan nije briga što Samantha govori. Pokušava se izdići iznad svega i ne dopustiti da ju to muči, s obzirom na to da nikakav odnos nemaju već godinama', tvrdi insider.

Osim s polusestrom, Meghan je u izrazito lošim odnosima i s ocem, a isti se izvor dotaknuo i te teme. 'Meghan ne čita niti ne obraća pozornost na ništa što njezini otac i polusestra govore medijima, a to ne radi ni njezin tim. Meghan je s pravom bila uništena kada je njezin otac počeo davati intervjue i njihova veza je očito patila. Međutim, naučila se izdići iznad svega. Morala je. Njihovoj vezi nema spada. Previše toga je rečeno i Meghan se želi fokusirati na budućnost, a ne na prošlost. Sve je to bilo jako teško', zaključio je izvor.

Podsjetimo, Samanta je u medije istupila i prije samog intervjua, a ni tada nije štedjela sestru. Naime, tada je otkrila svoju bojazan da se njihov otac Thomas možda nikad neće povezati s malenim Archiejem. Podsjetimo, Meghanin odnos s obitelji zaoštrio se otkako je u javnost procurila informacija da je u ljubavnoj vezi s princom Harryjem, a od oca se otuđila još od 2018. godine, nakon što je 76-godišnji Markle u jednom intervjuu pričao o svojim razgovorima s Harryjem o politici, skandalu s paparazzima, svojoj bolesti i žaljenju jer nije nazočio kćerinu vjenčanju. 'Meghanin otac pokazao se kao osoba kojoj se ne može vjerovati, i zbog toga ga više neće zvati na kraljevska događanja', izjavio je tada izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Thomas Markle doživio je srčani udar 11 dana prije vjenčanja, zbog čega je trebao hitnu operaciju. Konačni slom njihovog odnosa došao je nakon što je Thomas objavio osobno pismo koje mu je Meghan rukom napisala i u kojem ga je zamolila da 'prestane' te da joj je 'slomio srce na milijun komadića'.

RAZVODE SE? Meghan dala do znanja što misli o komentarima svoje polusestre
Profimedia 

Sada polusestra Samantha tvrdi da je Thomas, koji se razveo od Meghanine majke Dorije Ragland kad je ona imala šest godina, imao posebnu vezu s kćeri prije nego se razvod dogodio, pa je brine da Archie, jednoipolgodišnji sin Meghan i princa Harryja, nikad neće upoznati svog djeda. 'Ne znam hoće li njihov odnos ikada biti popravljen i to je tužno, i za mog oca i za Archieja, ali i za Meghan. Što ako se jednog dana pogleda u ogledalo i osjeti prazninu, a zna da se ne može vratiti u prošlost? Njezin život bio bi puniji da je otac uz nju. Htjela ona to priznati ili ne. Archie propušta vrijeme s djedom i jednog dana mogao bi se zapitati zašto je cijela njegova obitelj izolirana i držana podalje od njega. To nije fer prema Archieju i strah me da otac više neće biti živ dok Archie postane dovoljno star da to sam shvati', kazala je tada Samanta u intervjuu za magazin Closer.

'Otac će slomljenog srca otići u grob', zaključila je u intervjuu koji je objavljen uoči emitiranja ekskluzivnog intervjua Meghan i Harryja s Oprah Winfrey.