Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

prinova na putu

Trudna pjevačica priznala: 'Bojim se da ću dobiti još jednu djevojčicu'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Odlučila je ne znati spol prinove sve do rođenja. Ipak, zna što baš i ne bi htjela...

Izvor: Instagram

Amerčkoj glumici i pjevačici, 33-godišnjoj Hillary Duff, na svijet bi uskoro trebalo stići treće dijete koje čeka sa suprugom, kantautorom Matthewom Komom. Ipak, Hillary, koja sa suprugom ima i dvogodišnju kćer Banks, još uvijek ne zna spol djeteta. Naime, kako je ranije otkrila, ona i Matthew to ne žele znati - sve do rođenja. Međutim, sada je Hillary otkrila kako misli da joj stiže dječak, a pritom je iznenadila objašnjenjem zašto baš i ne bi voljela još jednu djevojčicu. 

Naime, o svojoj trudnoći progovorila je u podcastu 'Informed Pregnancy'. Pritom je rekla kako smatra da će beba, koja na svijet treba stići svakog trena, biti - dječak. 'Znam da se plava kosa čini kako znamo spol djeteta, ali nije tako', rekla je kroz smijeh Hillary koja je nedavno kosu obojala u plavo, zbog čega su mnogi zaključili kako je time indirektno otkrila i spol djeteta. 

'Zapravo, bojim se da će mi doći još jedna djevojčica zato što je Banks bila 'teška' beba. Ipak, sad je divna. Međutim, ne znam, razmišljam si: 'Možda je ona moja jedina mala princeza koja će imati 'oštru' braću', rekla je umjetnica. 'Kako god, uzbuđeni smo i sretni. Svi bliski meni misle da je dječak, dok se stranci uglavnom 'klade' na djevojčicu'', dodala je Hillary koja s prvim suprugom, hokejašem Mikeom Comriejem ima i devetogodišnjeg sina Lucu.

'Iskreno, samo nagađam da će biti dečko, Nemam neki jak osjećaj, zbog čega sam se dugo osjećala krivom. Trebala bih znati, u mome je tijelu. To je moje tijelo, trebala bih znati... Ipak, sada sam u redu s time da ne znam. Ali mislim da je dječak', zaključuje. 

Povezane vijesti

Inače, u nedavnom intervjuu za People, Hillary, koja je vijesti o trudnoći podijelila u listopadu prošle godine, otkrila je i zašto ne želi znati spol prinove. 'S Banks smo imali otkrivanje spola i to je tako zabavna usšomena. Nažalost, tijekom ovih teških vremena to mi se ne čini prikladno. Na ovaj način kreiramo uzbuđenje unutar obitelji, a spol ćemo saznati na bebin rođendan!', rekla je tada te dodala kako se mlađem bratu nada i njezin sin, koji bi tako imao s kime djeliti igračke. 

Izbor Urednika

Royals