Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

tijekom emisije uživo

Voditeljici u studio utrčala gola žena i gađala je ciglom

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Sve su zabilježile kamere, a snimka incidenta postala je viralna

Izvor: Instagram

Snimanje emisija uživo poseban je izazov, prvenstveno zbog brojnih nepredvidljivih situacija na koje je potrebno reagirati odmah i stručno. Međutim, ono što je doživjela 39-godišnja rumunjska voditeljica Mirela Vaida, jedan je od onih događaja za koje nitko nije ni pomislio da bi se mogli dogoditi. Naime, tijekom emisije uživo, u studio je utrčala gola žena koja je Mirelu gađala - ciglom.

Mirela Vaida
Izvor: YouTube

Sve se odigralo na snimanju emisije 'Acces Direct' na tamošnjoj A1 televiziji. Sve je izgledalo kao još jedan normalan radni dan, no onda je u studio utrčala gola žena te nasrnula na vidno šokirano voditeljicu, na koju je bacila ciglu. 

Srećom, cigla Mirelu nije pogodila, već je pala metar dalje od nje. Ekipa iz studija i režije odmah je reagirala te su spriječili ženu da dođe do voditeljice. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a identitet žene još uvijek nije javno poznat. Ne zna se niti zašto se odlučila na ovakav bizaran 'potez', ali je poznato da je u studio ušla kroz sporedni ulaz zgrade gdje nema osiguranja. Snimka nesvakidašnjeg incidenta ubrzo je obišla svijet. 

Najčitanije

Najnovije