Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMINUO POČETKOM VELJAČE

Voditeljica i suprug o posljedicama pronalaska beživotnog tijela sina

Autor N.R.
Autor N.R.

Imao je samo 16 godina

Izvor: Instagram

Početkom veljače, američka seksualna edukatorica, terapeutkinja i voditeljica televizijske emisije na OWN televiziji, 52-godišnja Laura Berman izgubila je 16-godišnjeg sina. Naime, od posljedica predoziranja preminuo je njezin sin Samuel, kojeg ima sa suprugom Samuelom Chapmanom. S obzirom na to da je i njima samima sve bio šok, čekali su do sada kako bi sakupili misli i u podcastu True Crime Daily ispričati kakve je posljedica ta tragedija ostavila na njima.

Samuel se odlučio vratiti (mislima) na mjesto nesreće i ispričati kako je bilo pronaći beživotno tijelo vlastitog sina. 'Suočavam se sa strašnim PTSP-om (Posttraumatski stresni poremećaj). Kada sam ga pronašao, bio je okrenut na leđa. Morao sam reanimirati vlastitog sina ili barem pokušati, dok bolničari nisu stigli. Nitko to ne bi trebao prolaziti', s tugom je ispričao. 

Laura je javnost o tragediji informirala sedmog veljače. 'Mog divnog dječaka više nema. Imao je samo 16 godina. Čuvali smo ga. Diler droge kontaktirao ga je putem Snapchata i dao mu ili Xanaxe 'prošarane' fentanilom, ili Percocete (toksikološki nalaz će pokazati) i on se predozirao u svojoj sobi. To rade jer se ljudi 'navuku' i dobar je 'biznis', ali može doći do predoziranja, a djeca ne znaju što uzimaju. Moje srce je potpuno slomljeno i nisam sigurna kako da nastavim disati. Objavljujem ovo kako više nijedno dijete ne bi umrlo na takav način.Jako smo pazili na njega. Imao je sve petice. Pripremao se za fakultet. Eksperimentiranje je pošlo po zlu. Tablete su mu dostavljene kući. Molim vas, pazite na djecu i posebnu pažnju obratite na Snapchat. Tamo ih nalaze', riječi su kojima je Laura obznanila tužnu vijest.

Povezane vijesti

Dva dana nakon Sammyjeve smrti, oglasili su se u nadi da će pomoći drugim roditeljima. 'Nisam namjeravala biti u vijestima, samo sam se osjećala bespomoćno', rekla je za NBC News Today. 'Razmišljala sam samo o tome da se ovo više ne ponovi i bila sam tako bijesna i bespomoćna', opisala je tada. 

Par inače još ima dva sina, Ethana i Jacksona, kojima oporavak od odlaska brata ide jako teško. 'Jedan od njih postaje prilično nervozan i zabrinut je zbog smrti, jer je to učinio njegov brat, a drugog jako muče sve vijesti o ubojstvima koje se vide na televiziji', dodao je, napominjući da i on slično doživljava te iste osjećaje. 'Mislim da, da nije bilo PTSP-a i neke dugotrajne nervoze, tuge i bijesa, ne bismo bili ljudi', opisali su na samom kraju. 

Najčitanije

Najnovije