Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRUGA STRANA MEDALJE Thomas Markle traži da ga Oprah intervjuira

Otac Meghan Markle poslao pismo voditeljici Winfrey

 Izvor: Profimedia

Thomas Markle, otac 39-godišnje vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, zatražio je od Oprah Winfrey da ga intervjuira oko njegovog spora s kćeri, s kojom nije razgovarao od 2018. godine, odnosno od vjenčanja Meghan i 36-godišnjeg princa Harryja.

Thomas Markle Izvor: Profimedia

Thomas Markle (76) zatražio je 'davanje svoje strane priče' u pismu koje je dostavljeno CBS-u, a sve se to zbiva nakon što se pojavio u emisiji 'Good Morning Britain' i eksplozivnog intervjua kojeg su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey. Thomas Markle u emisiji je rekao kako očajnički želi razgovarati sa svojom kćeri i pomiriti se s njom, a priznao je i da se njihov odnos naglo pogoršao uoči njezinog vjenčanja.

thomas markle Izvor: Profimedia

'Thomas je Oprah poslao pismo tražeći od nje da ga kontaktira kako bi mogao ispričati svoju stranu priče. Ovo nije bila bilješka za Meghan i Harryja, već za Oprah. Thomas je gledao intervju koji je obavila s njima i osjeća da zaslužuje priliku da kaže svoje mišljenje', izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Povezane vijesti

Tijekom intervjua s Oprah, Meghan je rekla da ju je jako povrijedila očeva upletenost u dijeljenje njezinih fotografija medijima, a otac je nakon objave intervjua ipak stao na stranu kraljevske obitelji. 'Iznimno poštujem kraljevsku obitelj i ne mislim da su rasisti. Ne mislim da su Britanci rasisti, mislim da su Kalifornijci rasisti, stanovnici Los Angelesa također, ali Britanci nisu', izjavio je 76-godišnji Markle.

Magazin

Royals