Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSIDE STORY

Inside Story s Fabijanom Pavlom Medvešekom: 'Ne volim se čuti, ni vidjeti'

Domaći glumac svašta je otkrio našoj novinarki Antoniji Nazor u novom podcastu koji je upravo u tijeku! Pridružite nam se!

Izvor: Story

Još jedan ponedjeljak i još jedan zanimljivi gost podcasta Inside Story! Naša novinarka i voditeljica Antonija Nazor ovog je puta razgovarala s jednim od najpoželjnijih i najpopularnijih domaćih glumaca - 27-godišnjim Fabijanom Pavlom Medvešekom. 'Kada se baviš mojim poslom, teško je biti miran s time što radiš, odnosno što vidiš na televiziji. Osobno, ne volim se čuti ni vidjeti na ekranu', rekao je Fabijan, a što nam je još otkrio saznajte u novom podcastu. 

Inside Story
Izvor: YouTube

Kako ime podcasta govori, Inside Story u opuštenom razgovoru o uspjehu, neizostavnim životnim klopkama i osobnoj priči donosi novu i drukčiju perspektivu omiljenih poznatih lica. Nakon Jacquesa Houdeka, Ivana Šarića, Lane Jurčević, Indire Levak, Ivane Kindl, Matije Vuice, Nine Kraljić, Borne Kotromanić te Asima Ugljena, red je došao i na Fabijana koji će otvoreno razgovarati s našom voditeljicom Antonijom Nazor. Novinarka koju mnogi vole baš zbog njezina vedrog duha i temperamenta, koja u svoj posao unosi dozu onoga nečeg posebnog, privlači gledatelje da se udobno smjeste u svoje naslonjače, nasmiju od srca i dopuste da ih ganu priče koje dosad još nisu čuli.

Izbor Urednika

Royals