Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEVJEROJATNO

BEZ DOPUŠTENJA Sharon Stone povećali grudi bez njezinog znanja

Autor L.O.
Autor L.O.

Poznata američka glumica, 63-godišnja Sharon Stone otkrila da su joj prilikom operacije benignog tumora povećali grudi bez njezinog znanja i dopuštenja.

Izvor: profiemedia

Tijekom svoje dugogodišnje holivudske karijere, glumica Sharon Stone nagledala se svega, ali nije mogla očekivati da će ju zadesiti ovakav scenarij. Scenarij u pravom životu, na koji nije mogla utjecati.

Šokantna ispovijest poznate glumice nikog ne može ostaviti ravnodušnim. Naime, 2001. godine Sharon je operativno uklanjala benigni tumor s grudi koji je kako kaže bio veći od same grudi. Nakon što se probudila na operativnom stolu, nakon zahvata, shvatila je da su joj povećane grudi. Bez dopuštenja i bez znanja, doktor joj je odlučio povećati grudi jer je mislio da će izgledati puno bolje s većim grudima.

Povezane vijesti

Za magazin 'The Times' otkrila je da se nakon odmatanja rane suočila sa neočekivanom, novom veličinom svojih grudi, sve uz objašnjnje doktora kako ta veličina grudi bolje odgovara uz njezine bokove. O svom životu, progovorila je u novom memoaru 'The Beauty of Living Twice' u kojem govori o svom iskustvu s moždanim udarom. U prijedvodu 'The Beauty of Living Twice' iliti ljepota duplog života iznosi Sharonino suočavanje sa smrću u izrazito teškim trenucima njezinog života.

'Otkrila sam da nisam jedina koja je proživjela ovakvo iskustvo' , izjavila je Sharone Stone te nastavila, 'To je tako snažno. Znanstvenici tvrde da je to znanstveno potkrijeplijeno. Duhovnici tvrde da je duhovnost zaslužna. Osobno, stojim kraj mišljenja Alberta Einsteina te mislim da je oboje.' Zasigurno joj nije bilo lako proživljavati sve te trenutke i divimo se što je uspjela nakon nekoliko godina vratiti se pod svjetla reflektora i nastaviti sa svojom karijerom.

Najčitanije

Najnovije