Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NASTAVAK DRAME

HANA SE OBRATILA GORANU? Neke osobe su kazne, a neke nagrada

Autor T.M.
Autor T.M.

Dok Goran ljubi novu djevojku, Hana mudruje na društvenim mrežama

Izvor: Instagram

Prekid nijedne dugogodišnje veze nije jednostavan, ali mnogi stručnjaci tvrde kako vrijeme liječi sve rane. Toga je svjesna i influencerica 23-godišnja Hana Rodić  koju je nedavno ostavio i prevario 'Gospodin Savršeni', Goran Jurenec (40). Ako je vjerovati objavama na društvenim mrežama, bivša reality zvijezda odlučila je s osmijehom na licu nastaviti dalje.

Prije nekoliko dana otkrila je kako žene poput nje nikada ne pate za muškarcima, a svoje pratitelje nastavila je 'častiti' mudrim izrekama. Iako nije otkrila kome je poruka namijenjena, fanovi su posumnjali kako je citat posvetila nevjernom muškarcu. 'Nema slučajnog susreta. Svaka osoba u našem životu je ili ispit, ili kazna, ili dar sudbine', napisala je dobro raspoložena Hana pa poželjela dobro jutro Instagram sljedbenicima.


Hana i Goran posljednjih dana pune novinske stupce, a na meti su i brojnih komentatora koji s nestrpljenjem očekuju nastavak 'virtualnog rata'. Naime, 'Gospodin Savršeni' u nedjelju je objavio kako se vratio bivšoj djevojci Claudiji, a većinu pratitelja negativno je iznenadio kada je otvoreno pričao i o detaljima iz Haninog privatnog života. 

Povezane vijesti

 Prekid nije bio prekjučer nego puno ranije. Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio u London kako bih započeo novi život. Htio sam našu vezu već prije godinu dana prekinuti, ali se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikog i da je ovisna o meni, napisao je Goran. 

Hana Rodić Izvor: Instagram

Otkrio je i kako je svjestan da će cijela situacija sada eskalirati. 'Svjestan sam da Hana svoju bol i bijes ne može kontrolirati i očekujem da situacija eskalira. Na kraju oboje znamo da smo cijelu godinu živjeli jedan kraj drugog, čak i spavali u različitim sobama.

Najčitanije

Najnovije