Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SASVIM ISKRENA GLUMICA 'Mislila sam da mi sa 40 istječe rok trajanja'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Rebecca, kojoj je 56 godina, presretna je što ponovno glumi s kolegom Anthonyjem Lapaglijom

Izvor: Profimedia

Na streaming servisu Pickbox Now dostupna je kriminalistička mini serija ‘Forenzičarka Halifax: Odmazda’ u kojoj zamršene slučajeve rješava Jane Halifax. Originalna serija prikazivala se od 1994. do 2002., nakon gotovo 20 godina vratila se na male ekrane, a u glavnoj ulozi ponovno gledamo glumicu Rebeccu Gibney.

Story: Kakav je osjećaj ponovno glumiti Jane Halifax?
Predivno je vratiti joj se. Voljela sam taj lik otkad je nastao. Jane je bila jaka žena u pretežno muškom svijetu, a 90-ih je bilo malo takvih glavnih likova. Jako sam sretna što sam je glumila. Ponovno stati u njezine cipele je kao odjenuti predivno odijelo. Posljednjih godina često sam igrala likove koji nose košulje i čizme za planinarenje pa je bio divan osjećaj vratiti se u odijelo Hugo Boss. Kao da sam se na neki neobičan način vratila kući.

Story: Je li je sada drukčije igrati nego na početku?
Sada imam više iskustva, spremnija sam riskirati i to je ono što mogu dati svom liku. To je pravi dar jer svoja iskustva unosim u Jane i nadam se da je ona zbog toga puno zaokruženiji lik.

Story: Jeste li mislili da ćete je ponovno glumiti?
Mislila sam da ću dosad prestati glumiti i posvetiti se pečenju kolača ili nečemu sličnom. Uvijek sam se šalila da moj rok trajanja vrijedi do 40., ali to se protegnulo do 50. godine. Sada sam puno zaposlenija nego prije 15, 20 godina.

Najčitanije

Najnovije