Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goranova nova djevojka opet provocira: 'Osjećaji nikada nisu otišli'

Autor T.M

Poljakinja je na društvenim mrežama objavila prvu fotografiju s 'Gospodinom Savršenim'

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Privatni album

Danima unazad dvije reality zvijezde ne prestaju s provokacijama na društvenim mrežama. Riječ je, naravno, o bivšem 'savršenom paru', Hani Rodić i Goranu Jurencu, a provocirati ne prestaje niti Claudia Lucia Pioch. Atraktivna Poljakinja, za koju mnogi kažu kako neodoljivo podsjeća na Hanu, na Instagramu je preko noći postala prava zvijezda. 

U samo nekoliko dana zapratilo ju je više od 20 tisuća pratitelja koje je sada odlučila 'počastiti' s fotografijom na kojoj pozira sa ''staro-novom ljubavi'. 'Osjećaji koji se vrate su osjećaji koji nikada nisu prošli, napisala je Claudia u opisu fotografije. Iako je dobila brojne komplimente, Poljakinja je ograničila komentare na objavu. 

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

I dok neki komentiraju kako Claudia i Goran izgledaju poput para iz filma, drugi pišu kako niti jedna djevojka nikada neće moći zamijeniti Hanu: 'Bez obzira na brojne komentare, Hana je puno ljepša, mlađa i karizmatičnija od ove nove djevojke. Žao mi je što su prekinuli'. 

Hana Rodić Izvor: Instagram screenshot

Hana i Goran posljednjih dana vode virtualni rat, a na meti su i brojnih komentatora koji s nestrpljenjem očekuju nastavak. Naime, 'Gospodin Savršeni' u nedjelju je objavio kako se vratio bivšoj djevojci Claudiji, a većinu pratitelja negativno je iznenadio kada je otvoreno pričao i o detaljima iz Haninog privatnog života.

Hana Rodić Izvor: Instagram

Prekid nije bio prekjučer nego puno ranije. Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio u London kako bih započeo novi život. Htio sam našu vezu već prije godinu dana prekinuti, ali se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikog i da je ovisna o meni, napisao je Goran.

Magazin

Royals