Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAVILA SE I MINEA

SLAVKO ZASPAO NA SETU Netko mu ostavio poruku na međunožju

Autor N.G.
Autor N.G.

Nasmijao je pratitelje

Izvor: Instagram

Svestrani domaći glumac, 36-godišnji Slavko Sobin nasmijao je pratitelje na Instagramu kada je objavio fotografiju na kojoj leži na podu s natpisom 'mine' na međunožju.

 'Pa ti zaspi na pauzi', napisao je ispod fotografije na kojoj leži na podu, a među brojnim pratiteljima i obožavateljima, fotografiju mu je komentirala i pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea. 'Fali ti A na kraju', poručila mu je uz emotikone koje plaču od smijeha, a Slavko joj je vrlo brzo odgovorio. 'Da je meni naći moju sliku s tobom od prije nećemo reći koliko godina', poručio joj je i tako natuknuo da ima smiješnu sliku s Mineom.

Trebalo im je samo deset godina da me ‘pokrenu'

 Inače, ovaj svestrani splitski kazališni, televizijski i filmski glumac nedavno je pokazao još jednu stranu svoje kreativnosti slikovnicom ‘Šapice’ koju je izdao Mozaik knjiga, a vrlo brzo nakon izlaska osvojila je dječja srca. '‘Šapice’ sam napisao prije desetak godina kao dječju božićnu predstavu. Sjedio sam kod kuće i razmišljao kako nemam baš ni posla ni para, a onda sam shvatio da imam valjda neke kreativnosti u sebi da si stvorim posao. Počeo sam razmišljati: “Ok, Božić će, mogao bih napisati neku slatku poučnu priču koja može ‘stati u auto’, da se može igrati svagdje, od razreda do kazališta. Onda sam počeo razmišljati o tome koje bih poruke htio prenijeti. Nekako se sve počelo spajati. U Splitu živim preko puta osnovne škole, taman je počeo školski odmor, odjekivale su petarde, čule su se psovke, buka. I samo sam počeo pisati. Predstava je doživjela popriličan uspjeh, a igra i danas u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Roditelji su me nagovorili da je ponudim izdavačima, trebalo im je samo deset godina da me ‘pokrenu’. Poslao sam je Zoranu Maljkoviću ove godine, našli smo se na jednom raskrižju na Knežiji, na distanci s maskama, sve dogovorili i, evo, sad je izišla i ljudi je čitaju. Baš mi je to sve nekako nevjerojatno', rekao je u veljači za Story.hr. 

Izbor Urednika

Royals