Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

pandemija ju ne sprječava

Tamara ne prestaje putovati, njezin otac kaže da je to zbog hladnoće

Autor N.K.
Autor N.K.

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone trenutačno se nalazi na odmoru u Los Angelesu, šestom po redu otkako je počela pandemija korona virusa

Izvor: Profimedia

Otkako je u ožujku prošle godine svijet poharala pandemija korona virusa putovanja su mogima postala nemoguća misija. Zračne luke ukinule su pojedine letove, za izlazak iz zemlje traže se negativni testovi na Covid, k tome i dvotjedna izolacija po dolasku na destinaciju i slično no pojedincima život ipak nije stao i sve je ostalo kao prije. Barem je tako u slučaju Tamare Ecclestone, kćeri bivšeg vlasnika Formule 1 Berniea Ecclestonea i Hrvatice Slavice Radić. Ona je sa suprugom Jayjem Rutlandom i njihovo dvoje djece, sedmogodišnjom kćeri Sophijom i malenom Serenom koju je rodila u rujnu prošle godine, trenutačno u SAD-u na odmoru, šestom po redu otkako je virus počeo harati svijetom.

Prva destinacija bila im je upravo Hrvatska koju su posjetili u lipnju prošle godine na jahti oca Bernieja na kojoj im se pridružila i Tamarina sestra Petra sa svojom obitelji. Zatim su boravili u Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Dubaiju, na Maldivima i sada u Americi. A upravo je taj let u Ameriku gdje živi mlađa Petra izazvao negativne reakcije u Tamarinoj rodnoj Britaniji. Kako pišu tamošnji mediji prema objavama Odjela za javno zdravstvo okruga LA svi građani koji putuju u taj grad, u koji je Petra prije nekoliko godina preselila s obitelji, moraju po dolasku u sedmodnevnu karantenu, čak i ako dobiju negativan Covid test. No Tamara i suprug bezbrižno šeću ulicama Beverly Hillsa.

Stoga je Daily Mail kontaktirao njezinog oca, 90-godišnjeg Bernieja, i zamolio ga da se o svemu očituje. On smatra kako niti Petra niti Tamara nisu prekršile nikakve mjere protiv Covida leteći u različite zemlje i dodao da za sva ta putovanja imaju dobre razloge.

- Puno su putovali okolo, ali time nisu prekršili nijedan zakon. I Tamara i Jay, za početak, imaju dom u Švicarskoj i stanovnici su te zemlje. Mislim da su Tamara i Jay napustili Švicarsku kako bi otišli negdje gdje je toplo jer je u Gstaadu padao snijeg i bilo je vrlo hladno. Otišli su u Dubai i odatle na Maldive budući da su tamo već imali rezervaciju i bilo je lakše letjeti ravno iz Dubaija, tako da nisu kršili nikakva pravila. Plus, tada su avionske karte bile jeftinije. Sada su otišli u Kaliforniju čisto da vide Petru koja se tamo preselila – rekao je.

I kasnije još jednom ponovio: "Tamara i Jay već su platili polog za putovanje na Maldive i nisu ga htjeli izgubiti te su prije toga zbog zimskog vremena napustili Švicarsku i otišli u Dubai. Tamara ne bi otišla u Kaliforniju da se Petra tamo nije preselila, samo je otišla u posjet sestri. Mislim da uživaju u svom životu i imaju sredstva za to".

Tamara navodno ne planira tako skori povratak u London i zbog provale u njezin dom u Kensingtonu koja se dogodila 2019. - Mislim da trenutačno još uvijek ostaje upitno hoće li se vratiti u London ili neće, hoće li prodati nekretninu ili neće. Ne znam još. Tamara i Jay su uznemireni zbog toga što im se dogodilo. Mislili su da je London najsigurnije mjesto na svijetu. Ono što im se dogodilo ne događa se svaki dan, nisu imali sreće – zaključio je Bernie.

Najčitanije

Najnovije