Rođendanska proslava iz snova, tim riječima najbolje možemo opisati party koji je organizirala članica klana Kardashian, 36-godišnja Khloe. Njezina kći True Thompson napunila je tri godine, a mama joj je tim povodom pripremila pravi spektakl.

Veliku spavaću sobu napunila je stotinama rozih balona, a reality zvijezda i njezina nasljednica pozirale su u istim haljinama. Ova fotografija raznježila je brojne pratitelje koji su komentirali kako se nadaju da će jednog dana svom djetetu priuštiti glamurozno slavlje.

Khloe kćeri pripremila spektakl o kojem mi smrtnici možemo samo sanjati
Profimedia 

'I tek tako, napunila si tri godine. Sretan rođendan mojoj preslatkoj True. Nisam spremna na činjenicu da već imaš tri godine i svaki put kada te nazovem bebo - ti me ispraviš i kažeš kako više nisi beba. Nisam spremna da budeš velika djevojčica, ali moraš znati kako ćeš bez obzira na godine uvijek biti moja malena. Ti si moj najbolji prijatelj. Moj cijeli svijet. Gledam te kako rasteš i to je moj najveći uspjeh. Hvala što si izabrala mene. Bože, hvala ti što si me blagoslovio', napisala je Khloe u emotivnoj objavi.

Khloe kćeri pripremila spektakl o kojem mi smrtnici možemo samo sanjati
Instagram 

Strani mediji u posljednje vrijeme pišu kako reality zvijezda razmišlja o drugom djetetu. Iako je oduvijek imala želju za još jednom bebom, tijekom pandemije koronavirusa se ta ista želja pojačala. Ono što ju je nagnalo na tu pomisao su trenuci kada je gledala True kako se igra sasvim sama. Uz nju, istu želju dijeli i Tristan, kojemu se nedavno vratila i s kojim planira budućnost. Naime, Khloe se potpomognutoj oplodnji podvrgnula već tri puta, a jajne stanice je zaledila jednom. Kada su odlučili da žele dijete, odmrznuli su čak 14 jajnih stanica, ali nažalost - ni jedna nije uspjela.

'Shvatili smo da moje stanice nisu dovoljno jake da bismo ih zamrznuli. Bilo je potrebno odmah napraviti embrije pa smo to i učinili. No, onda se dogodila pandemija, što nam nikako nije pomoglo. Plan mi nije uspio, ali i dalje stojim iza toga da želim još djece. Mislim da je pravi blagoslov imati veliku obitelj', ispričala je Khloe, a kasnije priznala kako ju je prije True bilo jako strah zatrudnjeti.