Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGROMNA TUGA

Novinarki preminuo dvogodišnji sin: 'Toliko toga si me naučio'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nije uspio pobijediti opasnu bolest

Izvor: Instagram

Dopisnica CNN-a, Rene Marsh prolazi kroz najteže razdoblje. Nažalost, dogodilo se ono što je mislila da će uspjeti izbjeći. Preminuo je njezin dvogodišnji sin Blake, koji je izgubio bitku karcinoma mozga. Nakon što mu je bolest dijagnosticirana u prosincu 2019. godine, preminuo je prije dva dana. Uz nekoliko fotografija i uspomena, oprostila se od njega i podijelila omiljene trenutke s javnosti.

'Za mog dragog Blakea, ili Blakeyja kako sam ga zvala. U tvojih 25 mjeseci života naučio si me što je snaga i koliko je imam na rezervi. Nisam znala ni da toliko toga mogu izdržati. Naučio si me što je istinska ljubav, koji nikada do sada nisam osjetila. Inspiriraš me da nastavim dalje, baš onda kada odlučim odustati. Pomogao si mi naučiti kako postaviti prioritete u životu', napisala mu je.

Izgubila sam majčinstvo

Inače, Rene je Blakea rodila u ožujku 2019. godine. Dijete je dobila sa suprugom Kedricom Payneom. U nastavku emotivne objave je otkrila da je Blake imao i nekoliko vještina - poljupci i zagrljaji, ali i ples. 'Nisam samo izgubila sina, već i sve snove i nade koje sam imala kao majka. Izgubila sam majčinstvo, i sada zbog svega tugujem', opisala je svoje osjećaje.

Za kraj je otkrila da će do kraja svog života učiti (kako sebe, tako i druge) o karcinomu kod djece. Inače, novinarka je prošlog ljeta zamolila sve ljude da nose zaštitne maske zbog pandemije koronavirusa, jer bi tako mogli spasiti njezinom sinu život. U tom trenutku, dječak je redovito primao kemoterapije, što je, kako je rekla, bilo zastrašujuće.

Najčitanije

Najnovije