Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FILTERI I POZIRANJE IMA PREDNOST

INSTAGRAM VS. STVARNOST Franka: 'Kada je stvarni život prestao biti cool'?

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Zabrinuta je

Izvor: Instagram

Nije tajna da gotovo svaka fotografija koja se objavi na Instagramu prođe kroz više filtera, no u koliku krajnost je otišao smisao ove društvene mreže najbolje pokazuju fotografije koje se objavljuju uz opis 'Instagram vs. realnost'. Iza svakog glamuroznog izdanja, uljepšanog lica i savršenog tena stoji osoba, koja je baš kao i svaka druga - ponekad masne kose, u ležernim kombinacijama, bez trunke šminke. Upravo je takvu fotografiju objavila i domaća pjevačica Franka, koju ova situacija već brine.

'Ja, i isto ja. Od vamp izdanja do čarapa i šlapa. Instagram vs. reality u pravom smislu riječi! Život na pozornici vs. majčinstvo. Ps. Stvarno bih voljela na Instagramu vidjeti više ovakvih fotki. Počelo me zabrinjavati koliko ih je malo. Kada je stvaran život prestao biti cool', napisala je zabrinuta Franka, koja je uočila kako je sve manje stvarnih fotografija. Iako je ovo tema o kojoj se sve više govori i zbog čega se nastoji mlađim generacijama pokazati da život nije Instagram, filteri i uljepšavanje su i dalje prisutni. 

Upravo ti nerealni životi dosta često mogu snažno utjecati na mlade, na njihovo samopouzdanje i zadovoljstvo vlastitim životom. Franka je samo jedna u nizu zvijezdi koje su u posljednje vrijeme pokušale dočarati kako nije bitno kako izgledaš na Instagramu. Na istoj društvenoj mreži, domaća pjevačica također dijeli i poslovne uspjehe, editorijale, projekte (na kojima je sređena), ali i one manje glamurozne, ali sretne trenutke privatnog života. 

Povezane vijesti

Tako smo imali priliku saznati da je Franka velika zaljubljenica u modu. O toj je temi nedavno pričala za Elle.hr. 'Što namjeravam nositi u 2021.? Hm… nadam se da ćemo konačno moći održavati koncerte i jedva čekam da se počnemo sređivati za njih! Da, jako volim modu, ali zapravo se moj ‘svakodnevni’ stil razlikuje od onog scenskog. Svakodnevno sam najsretnija u trenirkama i tenisicama ili trapericama i udobnim -shirtovima', ispričala im je tada. 

Izbor Urednika

Royals