Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZANIJEMILA SAM' Mariji Šerifović preminula draga osoba

Svaki oproštaj je težak

 Izvor: Instagram

Svaki oproštaj od drage nam osobe je vrlo težak. Bilo da je riječ o članu obitelju, prijatelju, suradniku, tuga se sakriti ne može. S tim će se danas složiti i srpska pjevačica Marija Šerifović koja je na svom Instagramu odlučila odati počast prijatelju. Kako javljaju srpski mediji, riječ je o 24-godišnjem Momiru Lukovacu, koji je bio dio showa 'Zvezde granda', pod mentorstvom Marije. Ističu kako je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Uz crno-bijelu fotografiju, ona mu je poslala i posljednju poruku.

'Dobri prijatelju naš, zanijemila sam. Počivaj u miru i vidimo se već nekada negdje', napisala je potresena Marija. Kako su napisali iz showa, cijeli je tim jako potresen. Inače, Momir je za četiri dana trebao proslaviti 25. rođendan. Regiju su nažalost, posljednjih mjeseci pogodile ovakve vijesti. Tamošnja se estrada oprostila od nekoliko velikih imena, što je Marija uvijek popratila emotivnom porukom. Rastanci su za nju vrlo teški.

marija šerifović Izvor: Instagram

Izazovno je bilo za svakog od nas, u proteklih više od godinu dana, otkako je započela pandemija koronavirusa koja nas je doslovno zaključala u domove. Marija je za to vrijeme postala redovitija na društvenim mrežama, a započela je i svoju YouTube karijeru. Uz financijsku krizu koja je zahvatila brojne glazbenike, priznala je svojevremeno da je pandemija utjecala i na njezino zdravlje.

Povezane vijesti

Nakon što joj je pozlilo na ulici kada je bila u New Yorku, kada je stigla kući, požalila se na bol u leđima. 'Pojavili su se određeni problemi s diskus hernijom. Mislim da dosta mlađih ljudi u posljednje vrijeme ima isti problem. Disciplina je važna u svemu pa tako i tijekom procesa liječenja leđa. Trudim se biti odgovorna i pridržavam se savjeta liječnika', poručila je početkom prosinca prošle godine. 

marija šerifović Izvor: Story arhiva

Magazin

Royals