Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana o TLZP-u, ljubavi i smrti majke: 'Moja je Bubica sad gore, nasmijana'

Autor Karmen Miletić

Emotivna i iskrena Ivana Mišerić

  Izvor: nova tv press

Kad je 2017. završila četvrta sezona plesno-pjevačkog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', radijska voditeljica Ivana Mišerić pomislila je kako bi idealno bilo to iskustvo još jednom proživjeti. Četiri godine nakon želja joj se ispunila! Jedna je od osam kandidata nove sezone showa koji se na Novu TV vraća u nedjelju 25. travnja. Mnogi pamte Ivaninu odličnu transformaciju u pjevačicu Britney Spears, a ona je, kako nam je otkrila, najviše guštala biti Loša (pjevač benda Plavi orkestar), iako je u toj ulozi bila i više nego dobra! Tijekom snimanja nove sezone susrela se s brojnim izazovima: problemima s glasnicama, ali i iznenadnom smrću majke.

Ljuta sam nekada, nije tako trebalo biti, nije to zaslužila

 'Ne znam što i kako reći, nema više moje Bubice... Srce mi je puklo. Neopisivo sam tužna. Mamina dijagnoza nas je šokirala i došla je naglo, isto kao i kraj. Tek je tada trebala početi borba, pravi fight za život! Ali nije uspjela. Ljuta sam nekada, nije tako trebalo biti, nije to zaslužila. Ne mogu još uvijek shvatiti što se dogodilo, trebat će puno vremena da se sjetim mame i budem iskreno sretna, bez suza i praznine. Nikada ne preboliš, samo se navikneš da je tako. Tko je ostao bez roditelja, zna da put ide dan po dan, nekad sat po sat. Mislim na nju cijelo vrijeme, čudno je to - kao da je stalno sa mnom. Rekla mi je sestra da je vidi u suncu. Nekako je i ja tamo počinjem vidjeti. Samo da je mama gore mirna i nasmijana, i napokon s tatom', ispričala nam je Ivana.

 ivana mišerić Izvor: Nova TV

Iako je zbog smrti majke 35-godišnja voditeljica privremeno bila odsutna s radnog mjesta na Otvorenom radiju, vratila se u eter jer se upravo tamo osjeća najugodnije. Naporne treninge i probe za nastupe u TLZP showu, morala je uskladiti s ostalim radnim obvezama pa se budila u pola 5 ujutro, do 10 sati odradila radijski show, a potom krenula na probe za televizijsku emisiju. Dani su prolazili brže no inače.

Nisam u najsjajnijem izdanju, ozbiljno se borim s glasnicama, što mi je u jednu ruku izazov, a s druge strane ne želim da to stanje vlada mojom psihom i mislila sam da ću moći izgurati

'Bilo je teško, nekada neizvedivo, ali Otvoreni radio stoji uz mene, a to mi znači svemir. Sva sreća što radim s tako dobrim ljudima koji su mi podrška u svim trenucima, imaju razumijevanja i sluha za mene. Trudila sam se maksimalno biti na radiju, neprirodno bi mi bilo da je drugačije. Snimanje TLZP showa svakako je najljepši i najzahtjevniji projekt na kojem sam radila. Teško je objasniti emociju koja se stvori u kolektivu na takvom zadatku: nema srama, nema cenzure, sve je naglašeno, osjeća se svaki podražaj. Nisam u najsjajnijem izdanju, ozbiljno se borim s glasnicama, što mi je u jednu ruku izazov, a s druge strane ne želim da to stanje vlada mojom psihom i mislila sam da ću moći izgurati; jesam li uspjela, vidjet ćete', rekla nam je Ivana Mišerić napominjući kako su kandidati ove sezone maestralni te nas čeka 'čudo jaka sezona'.

 Ivana Mišerić Izvor: nova tv press

Slobodnog vremena i nema toliko puno, pa trenutke za sebe voli iskoristiti kod kuće u Velikoj Gorici, u društvu kujice Fride. Prošle je godine, u želji da nauči novu vještinu, upisala i tečaj letenja no pandemija ju je privremeno spriječila da dobije dozvolu.

Povezane vijesti

'Savršeno i strašno iskustvo je letenje. Sve fobije koje imam se dogode u zraku u tom malom prostoru, kada vidim da me na visini samo staklo dijeli od svega ostalog osjetim suludi adrenalin. Nisam uspjela završiti što sam počela zbog pandemije, tako da će ptica malo pričekati. Super mi je što sve misli ostavljaš na zemlji, sve nestaje u zraku, gore si skroz u trenutku, nema planova za dalje, samo da poletiš i sletiš', zaključuje Ivana, a na pitanje je li nakon prošlogodišnjeg prekida s poduzetnikom Sandrom Murom, pronašla novu ljubavnu sreću, kratko nam je odgovorila – 'Ljubav je tu!'

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image