Iako nas od malena uče da se trebamo osjećati dobro u vlastitom tijelu kakvo ono prirodno jest, s druge strane, zbunjuju nas slikama savršenih lica i tijela po medijima. I to rade od davnina, ne samo pojavom društvenih mreža.

Sada je moderno imati punije usne, guste obrve i oštro naglašene crte lica, no ne trebate zapravo ići 'pod nož' da vidite kako bi izgledali kad bi se malo 'doradili'. Samo je, recimo, Instagram pun filtera koji vas mogu toliko promijeniti da se sami ne prepoznate na prvi trenutak.

 U posljednjih nekoliko dana Instagramom se proširio filter koji vam 'napumpa' usta i istakne jagodice u tolikoj mjeri da ste neprepoznatljivi. Ekstreman kakav jest, zabavlja brojne korisnike pa tako i domaću opernu pjevačicu i članicu žirija showa 'Supertalent' Martinu Tomčić Moskaljov.

kad bi slavni pretjerali s estetskim operacijama foto
Story montaža 

Ponukani njenim primjerom, isprobali smo taj filter na sebi i kolegicama te se lijepo nasmijali, a onda nam je na pamet palo kako bi bilo zanimljivo isti isprobati na našim slavnima i poznatima o kojima volite kod nas čitati.

Tom mišlju i jedino iskrenom namjerom da uveselimo vas, naše čitatelje, u ovo ludo pandemijsko doba, napravili smo mini fotogaleriju koja će vam pokazati kako bi Meghan, Ella Dvornik, Maja Šuput ili pak Andrej Plenković izgledali da se malo dorade.

Story montaža U posljednjih nekoliko dana Instagramom se proširio filter koji vam 'napumpa' usta i istakne jagodice u tolikoj mjeri da ste neprepoznatljivi. Ekstreman kakav jest, zabavlja brojne korisnike pa tako i domaću opernu pjevačicu i članicu žirija showa 'Supertalent' Martinu Tomčić Moskaljov. Ponukani njenim primjerom, isprobali smo taj filter na sebi i kolegicama te se lijepo nasmijali, a onda nam je na pamet palo kako bi bilo zanimljivo isti isprobati na našim slavnima i poznatima o kojima volite kod nas čitati.