Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žensko carstvo Gal Gadot: Glumica očekuje još jednu djevojčicu

'Držimo se onoga što znamo'

 Izvor: Profimedia

Tijekom virtualnog intervjua u emisiji 'Live with Kelly and Ryan', trudna 35-godišnja glumica Gal Gadot otkrila je kako očekuje još jednu kćerku. 'Stiže nam treća djevojčica. Držimo se onoga što znamo', našalila se zvijezda filma 'Wonder Woman' koja je trudnoću još u ožujku objavila na svom Instagram profilu. Uz fotografiju sa suprugom, poduzetnikom Yaronom Varsanom, za kojeg se udala 2008., i njihovim kćerkama 9-godišnjom Almom i 3-godišnjom Mayom napisala je 'Evo nas opet!'.

Atraktivna Izraelka koja je svojedobno ponijela i titulu Miss Izrael, u emisiji je, pak, ispričala kako je sada puno mudrija i iskusnija majka pa će na vrijeme uvesti raspored spavanja za svoje treće dijete. 'S Almom, našom prvom djevojčicom, potpuno smo pobrkali rutinu spavanja. A kad se Maya rodila, odlučili smo da tako više ne ide. Tako da Maya može prespavati noć od svog petog mjeseca, a Alma se još uvijek noću ušulja u naš krevet', rekla je glumica napomenuvši kako joj je najteži dio roditeljstva nedostatak sna i stalni umor.

Povezane vijesti

Također, kaže da tijekom trudnoće postaje znatno emotivnija.'Hormoni se podcjenjuju. Mogu plakati zbog reklama. Mogu plakati samo od neke pomisli koja mi padne na pamet. Mogu plakati od dobre pjesme. Trenutno sam plačljivica, a obično nisam takva! To je zašto je to tako šokantno', rekla je zvijezda.

Magazin

Royals