Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POJAVILA SE NA MALIM EKRANIMA

'LIJEPO JE VRATITI SE U OVAJ STUDIO' Dunja Mazzocco Drvar ima novu funkciju

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Novi posao u kojem uživa

Izvor: Slavko Midzor/PIXSELL

Krajem prošlog ljeta obznanila je kraj. Nekadašnja RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar prošlog je kolovoza napustila RTL nakon što je ondje provela dugi niz godina, što je mnoge šokiralo. Kako je za Story.hr i tada rekla: ''Odmah želim naglasiti kako sam sretna jer idem raditi ono što živim već godinama'. Upravo to se i ostvarilo. Sredinom veljače postala je ravnateljicom Uprave za klimatske aktivnosti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja. Sada se pojavila na malim ekranima, što je jako iznenadilo RTL-ove gledatelje. Ipak, stigla je samo kao gošća. 

'Opći je dojam da mi u Ministarstvu proizvodimo papire, no na tim papirima ponekad piše jako lijepo, što su na primjer naši zakoni o klimi. Imamo jučer postignut dogovor o europskom zakonu o klimi, danas je na Vladi prošla naša buduća strategija, tako da ima tu papira koji imaju jako važan sadržaj i mi svakako radimo na tome da nakon tih zakona i nakon tih strategija propišemo mjere, a nakon mjera polako građanima pokazivati kako te mjere provodimo odnosno kako se one trebaju provoditi', ispričala je na RTL-u.

Lijepo se vratiti u ovaj studio

Nakon gostovanja, oglasila se i na Instagramu, gdje više i nije tako aktivna. 'Lijepo se vratiti u ovaj studio. Doduše, nisu mi dali za šetam danas', napisala je uz fotografiju. 'Bilo je divno vidjeti te u studiju! I sjajno gostovanje - djeluje kao da ima šanse za našu zemlju', poručili su joj, a javila joj se i nekadašnja kolegica Ana Brdarić Boljat: 'Uvijek te lijepo vidjeti'.

O svom odlasku iz medija, u kojima je provela 17 godina, prošlog je kolovoza komentirala za Story.hr. 

Povezane vijesti

'Nakon svih ovih godina na ekranima, nastupila je želja za profesionalnim mirom. Ponekad je bilo jako zamorno raditi 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Uvijek sam morala biti angažirana. Mislim da je vrijeme da počnem mirnije živjeti', rekla nam je i otkrila gdje odlazi. 'Veselim se novom poslu jer ću imati 'normalno' radno vrijeme. Postajem dio Društva za oblikovanje održivog razvoja, udruge stručnjaka koja se bavi promicanjem održivog razvoja na području energetike. Zbog toga sam jako sretna, jer već godinama to živim', sasvim nam je iskreno rekla.

Najčitanije

Najnovije