Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠUŠKA SE

DOZLOGRDILO MU Charles će Meghan i Harryja potpuno 'izbaciti' iz obitelji?

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Kraljica je obitelj dugo željela držati na okupu zbog sentimentalnih razloga, no Charles želi promjene

Izvor: Profimedia

Angela Levin, spisateljica i stručnjakinja za kraljevsku obitelj, rekla je kako će sljedeći na tronu nakon 95-godišnje kraljice Elizabete smanjiti broj članova u monarhiji. Mirror piše kako je iznijela glasine o planovima o kojima se već duže vrijeme raspravlja. 72-godišnji princ Charles nakon kraljice će zasjesti na tron, a Levin tvrdi kako on već duže vrijeme želi smanjiti monarhiju zbog troškova.

'Meghan Markle i princ Harry mogli bi biti odbačeni iz kraljevske obitelji. Kraljica je obitelj dugo željela držati na okupu zbog sentimentalnih razloga, no Charles želi promjene i mislim da će do njih i doći', rekla je stručnjakinja za kraljevsku obitelj. Charles bi u tom slučaju mogao pozvati članove svoje obitelji da preuzmu radne uloge, kao što je to u mnogim europskim zemljama gdje se očekuje da će članovi kraljevske obitelji imati posao. 

Levin je dodala kako će Charles sada preuzeti sve više dužnosti nakon smrti svog oca, princa Philipa. Pratit će kraljicu na svim bitnim događajima, baš kao što je to prije radio njezin suprug. Elizabeta je Charlesu zahvalna na svemu što će preuzeti na sebe nakon Philipove smrti i povjerit će mu donošenje velikih odluka u ime kraljevske obitelji. 

Charles je inače jako povrijeđen nakon velikog intervjua koji su princ Harry i Meghan dali 67-godišnjoj voditeljici Oprah Winfrey dok je princ Philip bio ozbiljno bolestan u bolnici. Harry je s ocem želio izglediti odnos pa mu je napisao pismo prilikom dolaska u Veliku Britaniju povodom posljednjeg ispraćaja vojvode od Edinburgha. Istaknuo mu je razloge svojeg odlaska, ali i  obećao kako će poštovati instituciju te je zamolio oca da mu oprosti što ga je povrijedio.

Povezane vijesti

Izvori bliski vojvodi od Sussexa ispričali su kako je zbog očeve potpune neizanteresiranosti i 'sloma komunikacije' bio prisiljen napisati mu pismo. Stvari u kraljevskoj obitelji su se zakomplicirale, a osim što nije situaciju riješio s ocem, Harry je i dalje u hladnim odnosima s bratom, 38-godišnjim princom Williamom

Izbor Urednika

Royals