Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO MOŽE SAMO ŠPRAJC

Šprajc nasmijao: 'Neka se na cijepljenje javi građanin Đuro Đurguzović'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Odjavna špica jučerašnjeg RTL Direkta nema koga nije nasmijala

Izvor: Robert Gašpert

RTL Direkt je večernja informativna emisija koja već pet godina oduševljava gledatelje. To dokazuje i ovogodišnja nagrada Zlatnog studija za emisiju godine. Uz sve što ona nudi, najzabavniji dio najčešće su komentari voditelja, 53-godišnjeg Zorana Šprajca. Upravo se to dogodilo i sinoć, kada je još jednom oduševio odjavnom špicom. Naime, već danima traju problemi s platformom Cijepise, a ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak jučer je rekao da će Stožer ako platforma na proradi, ljude na cijepljenje pozivati putem medija. To je odmah isprobao Zoran. 

'Tako ćemo izgleda u Informativnim emisijama morati i čitati imena građana pozvanih na cijepljenje, to će recimo ovako izgledati: sutra u 7.30 kod Vatrogasnog doma u Slatini neka se na cijepljenje javi građanin Đuro Đurguzović sa suprugom, u 8 i 15 u sportskoj dvorani u Križevcima neka se za cijepljenje javi građanka Rozalija Mašić, u kinu Jadran u Slavonskom Brodu u 9 sati i 10 minuta cijepit će se Davorka Dorić, Zvonka Čurić i Damira Krajnović sa supružnicima, na željezničkom kolodvoru u Splitu u 14 i 20 obitelj Ivice Letice starijeg zajedno sa sinovima i snajama... i tako dalje i tako dalje sve dok svake večeri ne prozovemo i pročitamo oko pet-šest tisuća imena, nešto će naravno čitati i oni s Nove TV, nešto i oni s HRT-a (ti bi zapravo trebali i najviše čitati jer su za to i plaćeni, ali ok), u svakom slučaju bit će to uzbudljiv i zanimljiv TV program, doduše malo će to trajati svake večeri, ali bar ćemo se svi lijepo upoznati', rekao je Zoran na kraju emisije, baš kao što on to zna. 

Povezane vijesti

Odmah nakon emisije, isti je isječak na svoj Instagram podijelio i voditelj. 'Prozivka za cijepljenje. S obzirom na to da se raspala aplikacija za cijepljenje prema najavi g. Capaka ubuduće će mediji prozivati građane odabrane za cijepljenje. Evo kako će to izgledati', napisao je, nakon čega su mu se javile brojne zvijezde. Tako je oduševio Enisa Bešlagića, Anu Miščević i Andreu Andrassy. 

Najčitanije

Najnovije