Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FAVORIZIRA PRIRODNO

CAITLYN ĆE SMANJITI GRUDI? Misli da će joj to pomoći u novoj karijeri

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Reality zvijezda je predala papire za kandidaturu na izborima u kojima će pokušati s pozicije skinuti trenutačnog guvernera i demokrata Gavina Newsoma

Izvor: Instagram screenshot

Reality zvijezda i vjerojatno najpoznatija osoba koja je promijenila spol, 71-godišnja Caitlyn  Jenner, želi napraviti preokret u svojoj karijeri. Strani mediji pišu kako želi postati guvernerka Kalfornije, a zbog toga je ponovno došla na ideju da promijeni svoj izgled.

Caitlyn želi smanjiti grudi za dvije veličine grudnjaka, jer vjeruje kako trenutačna veličina njezinih grudi nije respektabilna za političarku. Smatra kako će joj ta promjena ići u prilog. Izvor blizak reality zvijezdi za strane je medije ispričao kako se Caitlyn brine da bi svojim grudima privlačila neugodne poglede.

'Kandidirat će se za guvernera Kalifornije. To su joj ozbiljne namjere. Želi da je ljudi slušaju i gledaju u lice, a ne u grudi', rekao je izvor i dodao kako to nije jedini razlog zbog kojeg se Cailtyn želi podvrgnut smanjenju grudi. Rekao je kako ima jake bolove u leđima pa bi joj ta promjena bila i više nego korisna.

No to nije sve. Izvor za strane medije tvrdi kako bi Jenner željela prestati s botoksom i filerima nakon svih estetskih operacija i tretmana na kojima je bila. Sada favorizira prirodniji izgled, kojim će, smatra, privući birače.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Caitlyn je predala papire za kandidaturu na izborima u kojima će pokušati s pozicije skinuti trenutačnog guvernera i demokrata Gavina Newsoma. Njezini obožavatelji je podržavaju u odluci te na drštvenim mrežama pišu kako im je drago što u politiku želi ući netko 'njihov'.

Najčitanije

Najnovije