Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša IT djevojka ne voli crveni tepih: 'Prije bih depilirala bikini zonu'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Britanska glumica Julia Ormond zvijezda je serije ‘Koristoljublje’ u kojoj se upušta u vezu sa 30 godina mlađim muškarcem mutne prošlosti

Izvor: Profimedia

Dvadeset i pet godina nakon što je postala holivudska ‘it’ djevojka, danas 56-godišnja Julia Ormond ponovno je ‘u modi’. Naime, zahvaljujući ulogama u nizu hit-filmova iz ‘90-ih, kao što su ‘Prvi vitez’, ‘Legenda o jeseni’, ‘Smilla’s Sense of Snow’ i ‘Sabrina’, glumicu rođenu u gradiću Epsomu u Engleskoj uspoređivali su s divama kao što je Audrey Hepburn. No za razliku od Audrey, Julia je u sljedećem stoljeću jednostavno pala u zaborav. Nije nestala, što dokazuje i nagrada Emmy koju je 2010. dobila za sporednu ulogu u filmu ‘Temple Grandin’, ali njezino ime se više nije vezalo uz zvjezdane uloge. Onda je odjednom posljednjih nekoliko godina ponovno porasla potražnja za njezinim likom i djelom. Glumila je u filmovima ‘Tour de Pharmacy’, ‘Ladies in Black’, serijama ‘Howards End’ i ‘The Walking Dead: World Beyond’, a na HRT-u se trenutačno prikazuje serija ‘Koristoljublje’ o 60-godišnjakinji Juliji koja se zaljubi u puno mlađeg muškarca.

Julia Ormond Izvor: Profimedia


- Stvarno je dobro napisana, ima impresivne glumce i fascinantan pogled na naš stav o starijim ženama koje su proživjele obiteljski život i čija su se djeca već odselila - kaže glumica koja ovom serijom obilježava televizijski debi na britanskoj televiziji.
- Nisam se udaljila od Hollywooda, nije to bilo baš tako smišljeno ili svjesno, ali željela sam pronaći malo kreativnije uloge - objašnjava i dodaje da je jedini negativan aspekt slave hodanje crvenim tepisima.
- Radije bih depilirala bikini zonu ili dobila deset injekcija u stražnjicu nego hodala crvenim tepihom jer sam loša u tome. Ali iskreno, zaista sam zahvalna što uopće radim - priznaje majka 16-godišnje kćeri Sophie koju je dobila u drugom braku, s poduzetnikom Jonom Rubinom.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije