Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA JU JE FOTOGRAFIRALA

PRINCEZA CHARLOTTE SLAVI 6. ROĐENDAN Novi portret oduševio je javnost

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Princ William i Kate Middleton objavili su na svom službenom Instagram profilu fotografiju svoje slavljenice koja danas slavi šesti rođendan

Izvor: Profimedia

Slavljenica princeza Charlotte koja je danas napunila šest godina, miljenica je oca Williama koji je rekao da je krasna baš poput svoje majke, njegove supruge Kate Middleton. A, najnoviji portret djevojčice upravo to i dokazuje - da sve više nalikuje mami. 

Rođendanske fotografije svoje djece uvijek radi vojvotkinja od Cambridgea kojoj je to hobi. Kao i ranije, Kate je razveselila javnost fotografijom nasmijane Charlotte koja je odmah oduševila javnost. Charlotte, koja je svojoj obitelji od milja poznata kao Lottie, pozirala je u plavnoj, cvjetnoj haljini s dugim rukavima iz tvrtke dječje odjeće Rachel Riley.

Izvor: Profimedia

Mnogi kažu da malena princeza liči na majku kada je bila mlada djevojka, no njezin nestašni osmijeh ih podsjeća na onaj oca Williama. Charlotte voli umjetnost, a nije joj strano prljanje u blatu. Naime, jako voli zaigrati s braćom, prinčevima Georgeom i Louisom nogomet. Princeza voli i zaplesati, istaknula je njezina majka Kate, te je veoma zaigrana i vesela. 

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Charlotte je srednje dijete i jedina kći Williama i Kate. Rođena je u 08:34, na današnji dan, u bolnici St Mary u Paddingtonu u Londonu - istoj bolnici u kojoj je Kate rodila svoja dva sina, princa Georgea i princa Louisa. Njezino puno ime objavljeno je kao Charlotte Elizabeth Diana nekoliko dana kasnije, a srednja imena odaju počast prabaki, kraljici Elizabeti i pokojnoj baki po ocu, Diani, princezi od Walesa.

Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals