Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PJEVAČ JE NEUTJEŠAN

'OTIŠLO JE MOJE NAJDRAŽE' Grdovićev brat preminuo nakon teške bolesti

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Paulu su tijekom teške bolesti najveća potpora bili Mladen, koji je na njega pazio svih godina liječenja, a za njega je uvijek bila prisutna i supruga Inga

Izvor: Pixsell

Odjeknula je tužna vijest za 62-godišnjeg zadarskog pjevača Mladena Grdovića. Preminuo je njegov brat Paulo, koji je gotovo 12 godina vodio tešku bitku s karcinomom pluća. 'Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije i zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo', napisao je glazbenik na Facebooku. 

Počivaj u miru Božjem, dragi Paulo. A tebi, prijatelju Mladene i ciloj obitelji najiskrenija sućut. Zajecaše Arbanaška zvona i ovoga jutra. Zajecaše, zaplakaše ... ❤

Objavljuje Ivanka KotlarPonedjeljak, 3. svibnja 2021.

Paulu su tijekom teške bolesti najveća potpora bili Mladen, koji je na njega pazio svih godina liječenja, a za njega je uvijek bila prisutna supruga Inga. 24sata neslužbeno doznaju kako se Mladenovu bratu stanje posljednjih mjesec dana drastično pogoršalo te je bio hospitaliziran u zadarskoj Općoj bolnici.

Prethodno je u Zagrebu imao razne kontrole i terapije, a tom mu je prilikom Mladen kupio stan kako bi mu olakšao te kako bi imao gdje prespavati tijekom boravka u Zagrebu. Grdoviću sa svih strana dolaze riječi utjehe.

Povezane vijesti

Mladenu  je 2017. preminula i majka Veronika, a nakon njezine smti pjevač je bio neutješan. 

Najčitanije

Najnovije