Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle pronašla je novi način na koji će povećati svoju popularnost, ali i zaraditi dodatni novac. Iako su se brojni obožavatelji nadali kako će se nakon napuštanja kraljevske obitelji vratiti svijetu glume, Meghan ima drugi plan.

NOVI BIZNIS Meghan Markle objavljuje dječju knjigu o odnosu oca i sina
Profimedia 

Naime, bivša glumica okušat će se u ulozi spisateljice, a već u lipnju ove godine izdat će dječju knjigu pod nazivom ‘The Bench’ (‘Klupa’). Izdavač je u utorak objavio kako će se knjiga bazirati na odnos između sina i oca. Inspiraciju je, naravno, pronašla u svom suprugu, princu Harryju i sinu Archieju, a Meghan će dati svoj glas za verziju audioknjige.

NOVI BIZNIS Meghan Markle objavljuje dječju knjigu o odnosu oca i sina
Profimedia 

‘Knjiga ‘The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je ova priča. Nadam se da će 'The Bench' odjeknuti u svakoj obitelji, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj’, otkrila je bivša glumica.

Obožavatelji ovog kraljevskog para ne mogu dočekati 8. lipnja kada će dječja knjiga biti objavljena. No ipak postoje neki komentatori koji smatraju kako bivša glumica ovim potezom pljuje po svim osobama koje se ozbiljno bave ovim poslom. ‘Danas svatko tko je poznat misli da može biti spisatelj. Tužna je činjenica kako će njezina knjiga biti rasprodana dok većina spisatelja jedva spaja kraj s krajem’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.