Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

frajer iz hollywooda

TKO SMO MI DA SE BUNIMO? Josh Duhamel misli da će kul izgledati kao djedica

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Zgodnog glumca gledamo u novoj ulozi

Izvor: Profimedia

Nakon što je početkom ožujka Netflix objavio prvi pogled na ‘Jupiter’s Legacy’, najnoviju adaptaciju istoimenog strip-serijala Marka Millara i Franka Quitelyja, sada je poznato i da prva sezona stiže 7. svibnja sa svih osam epizoda. U ovoj epskoj superherojskoj drami, koja se proteže desetljećima i navigira složenim obiteljskim odnosima, moći i lojalnosti, glavnu ulogu tumači 48-godišnji Josh Duhamel kao Sheldon Sampson, odnosno The Utopian.

Gledatelji s nestrpljenjem iščekuju petak, 7. svibnja, kada će serija biti dostupna. Što nam možete otkriti o svom liku?

Sheldon Sampson je vođa prve generacije junaka koja se u tom poslu nalazi već gotovo cijelo stoljeće. Iako svi taj posao obavljaju odlično i javnost ih voli, postoje oni kojima nisu dragi, a to su njihova djeca. Priča zapravo prati superherojsku obitelj koja doživljava generacijsku smjenu - predavanje plašta s roditelja na djecu. Problem nastane kada Sheldonov sin ne želi preuzeti plašt i njegovu ostavštinu, što zlikovci odluče iskoristiti. Moram napomenuti da mi je bila čast raditi s profesionalcima kao što su Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter, ali i svima ostalima koji su sudjelovali u ovom projektu.

Josh Duhamel Izvor: Profimedia

Javnost je dosad mogla vidjeti nekoliko kadrova iz serije, a prve reakcije odnosile su se upravo na vaš izgled. Sijede kose i duge brade uopće ne nalikujete na sebe.

Kada su prvi kadrovi serije postali dostupni, dobio sam mnogo poruka i komentara na račun izgleda. Moram priznati da nisam dobio nijedan negativan, odnosno loš komentar i da se svima, koliko mi se čini, sviđa ova transformacija. I meni je bilo jako zabavno promijeniti imidž, a kada sam se prvi put ugledao potpuno sijed, pomislio sam: “Opa, pa neću izgledati loše kao djedica.”

U seriji imate mnoge supermoći, ali koju biste voljeli imati u stvarnom životu?

Volio bih se moći teleportirati. Zapravo, ta supermoć bi nam svima dobro došla u ovo vrijeme pandemije kada smo otuđeni od svih i svega, kada su nam mogućnosti ograničene te kada ne možemo putovati i posjetiti one koji nam nedostaju. Da se možemo teleportirati, ne bi nam ni izolacija bila potrebna jer bismo smanjili nepotrebne kontakte. Definitivno bih volio imati moć teleportacije da svaki dan mogu biti na drugome mjestu.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije