Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPRIČALA POTRESNO ISKUSTVO

Suzana Mančić: 'Izgubila sam tri bebe, najteže je bilo potpisati osmrtnicu'

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

'Iako su mi doktori svaki put rekli da sam nosila dječaka, ne mogu sto posto vjerovati u to da su sve bili sinovi'

Izvor: Instagram

Iako je danas ponosna majka dvije kćeri, 28-godišnje Teodore i 26-godišnje Natalije, nekada jedna od najpoznatijih loto djevojaka, 64-godišnja voditeljica Suzana Mančić u životu se suočila s velikim gubitcima o čemu je sada odlučila progovoriti za srpski Hello. Naime, kako je otkrila za spomenuti medij, ali i u jednoj od svojih autobiografskih knjiga, Suzana je imala čak tri spontana pobačaja, a sve su bebe ujedno bili i dječaci. Posljednju bebu rodila je u šestom mjesecu trudnoće, ali nažalost, mališan nije preživio.

Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem osmrtnicu

 'Iako su mi doktori svaki put rekli da sam nosila dječaka, ne mogu sto posto vjerovati u to da su sve bili sinovi, jer je u našoj tradiciji da želimo imati mušku djecu. Na prvom ultrazvuku s Teodorom, bila sam uvjerena da ponovo nosim dječaka. Kada mi je liječnik rekao da je djevojčica, rekla sam da je to nemoguće i zaplakala kao posljednja seljanka. Ali, tolika moja želja za muškim djetetom nastala je iz vrlo sebičnog razloga. Ja sam jedinica i u životu sam morala biti i muškarac i žena. Morala sam sama osigurati i zaštitu i opravdanje, sve ono što sam idealizirala da bih bila u ulozi starijeg brata kojeg nikad nisam imala. Željela sam da ga moja kći ima', objasnila je 64-godišnjakinja koja je emotivno priznala kako joj je najteži trenutak bio potpisivanje osmrtnice za mrtvorođenu bebu.

Povezane vijesti


'Liječnica mi je odmah nakon porođaja rekla: 'Nemojte se nadati'. Dijete nije preživjelo, nije imalo dovoljno razvijena pluća. Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem osmrtnicu. To je bilo surovo', ispričala je Suzana koja je prvu bebu izgubila u trećem, drugu u četvrtom, a treću u šestom mjesecu trudnoće. Inače, sredinom desetog mjeseca prošle godine, potaknuta brojnim ženama koje su u tom trenutku, nakon što je manekenka Chrissy Teigen otvoreno ispričala svoju priču o spontanom pobačaju, podijelile vlastite, Suzana je po prvi put progovorila o ovoj temi i otkrila da je i sama prošla kroz isto bolno iskustvo.

Najčitanije

Najnovije