Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STVARANJE USPOMENA

'VIDI GA KAKO JE SRETAN' Šime i Bruno Vrsaljko uvijek izazovu pomutnju

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Kada na njegovom Instagramu osvanu obiteljske fotografije, javnost poludi

Izvor: Matija Habljak/PIXSELL

Rođenje prvog djeteta, sina Bruna, fantastično svjetsko prvenstvo s Hrvatskom i srebrna medalja, veličanstven doček Hrvatske, u Zagrebu i rodnom Zadru - ovako je izgledalo nezaboravno ljeto 2018. godine za domaćeg nogometaša Šimu Vrsaljka. Od tada je prošlo skoro tri godine. Kako rijetko priča o privatnom životu, svaka nova fotografija sa sinom oduševi korisnike društvenih mreža. Ovaj put se dvojac našao u automobilu, za volanom.

On je fotografiju kratko opisao emotikonom srca, a svima je bilo jasno koliko je nogometaš zaljubljen u svog sina. S obzirom na to da su bili za volanom, Šime je bio koncentriran, dok je Bruno velikim osmijehom pokazao koliko je sretan što u automobilu sjedi na sasvim drugačijoj poziciji. 'Vidi ga kako je sretan', primijetili su i pratitelji 29-godišnjeg igrača španjolskog kluba Atlético Madrid. 'Prekrasan sin a tata ponosan', uočili su njegov ponos.

Kako je njegova supruga Matea rodila baš kada je Šime morao krenuti na Svjetsko prvenstvo, prve dane života svog sina je propustio. Upravo zato sada koristi svaki slobodan trenutak kako bi s njim stvarao uspomene.

Ovako je sina komentirao nakon što se vratio kući s prvenstva. 'Malo mira i opuštenosti s mojima u kući i stalno upoznavanje s mojim Brunom. Ajme što se promijenio, narastao. Ostavio sam ga doma s mamom kad je imao četiri dana, a 45 dana kasnije ‘mali čovik’. Supruga je podnijela ogroman teret i svaka joj čast. Imala je i pomoć naših obitelji u brizi o Brunu. Upoznavao sam ga svakog dana na Face Timeu. Jedva sam dočekao trenutak uzeti ga u naručje, doživljaj je, ono, baš neopisiva emocija. Matea? Doputovala je samo na jednu utakmicu, na finale i odmah natrag, opisao je Sportskim novostima tada.

Povezane vijesti

Koliko ga je uloga oca promijenila komentirao je prošle godine. 'Neka smo živi i zdravi i da čuvamo svoje djedove i svoje očeve, svoje obitelji u ovim čudnim situacijama koje trebamo prebroditi svi zajedno. Biti odgovorni, da smo u kućama, da pazimo jedni na druge. Ja kao otac mogu reći da sam se naučio biti odgovorniji i da ljubav nema granica', započeo je na Očev dan. 'Mi očevi imamo veliku ulogu u odgajanju naše djece tako da neka nam je sretan dan, da se svi zajedno čuvamo i pazimo. Muškarac je najveći muškarac i najbliži sebi onog trenutka kada postane otac novorođenom djetetu', zaključio je tada jedan od omiljenijih domaćih nogometaša.

Najčitanije

Najnovije