Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinčić je zapjevao tati

OBITELJSKA IDILA Elin Kostelić nasmijala snimkama djece

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Za bivšu skijašicu i njezinog supruga Ivicu djeca su najveće bogatstvo

Izvor: Arhiva

Bivši skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga, Islanđanka i bivša skijašica Elin, presretni su otkako su u ožujku pošle godine dobili blizanke Katu i Janu. Uz njih imaju i dvojicu sinova, petogodišnjeg Ivana i godinu dana mlađeg Leona. Uživaju u obiteljskoj idili, a Elin je razveselila pratitelje na društvenim mrežama posljednjim objavama.

S djecom je boravila u prirodi, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i snimku na kojoj jedan od njezinih sinova vozi bicikl i pjeva stihove: 'Kad s tatom pečem ja najslađe kolače, mi od pijeska pravimo poderane gaće. Kad se tata muči s teglom marmelade, ja mu brzo pojedem pola čokolade. Kad je tata tu, sve je juhuhu'.

Elin je raznježila objavljenim videom, no tu nije bio kraj. Pokazala je i kako je jedna od blizanki imitirala starijeg brata s pjevanjem dok ju je vozila u kolicima. Ivica je također objavio jedan od supruginih snimaka. Često ističe kako su mu djeca najveće bogatstvo. U nedavnom intervjuu za Story.hr bivši skijaš otkrio je kako je manje sklon riskiranju otkako ima djecu.

Kći Elin Kostelić imitira brata
Kći Elin Kostelić imitira brata
Izvor: Instagram

Ivica je istaknuo kako su se njegovi sinovi pokazali u jako lijepom svjetlu pa tetoše sestrice i pomažu njemu i Elin.'Čak sam malo iznenađen u kolikoj mjeri se viteški odnose prema njima', rekao je. Otkrio je i kako je maleni Ivan već dosta spretan na skijama i žao mu je da se ove godine zbog situacije nije počeo razvijati unutar skijaškog kluba, a da je Leon sve bolji.

Povezane vijesti

Ivica i Elin uživaju u čarima roditeljstva, a djeca su njihovu ljubavnu priču zaokružila na najljepši mogući način. Dvojac se 2005. godine upoznao u Austriji, a kako su se odmah svidjeli jedno drugome, nisu prekinuli kontakt i uskoro su započeli ljubavnu vezu. Već idućeg ljeta Elin je s jednom od najpoznatijih svjetskih sportskih obitelji ljetovala na Mljetu, a koliko je velika podrška i strastvena navijačica svome odabraniku, pokazivala je na svim natjecanjima. 2014. godine svoju su ljubav ozakonili u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka.

Najčitanije

Najnovije