Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EMOTIVNA VOKALNA SURADNJA

ANI SE OSTVARIO SAN Sada ima duet s Gabi: 'Ona kao da me grli glasom'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Kao najavu albuma prvijenca Ana Opačak snimila je ‘Pjesmu’ s glazbenom divom Gabi Novak koju su predstavile prošlog tjedna, baš kao i videospot

Izvor: Toni Mijač

Glazbenica Ana Opačak i umjetnička diva Gabi Novak udružile su glasove u novoj ‘Pjesmi’, ujedno i najavi Anina albuma prvijenca koji će objediniti različite stilove i utjecaje koji su je glazbeno formirali, od popa i rocka preko jazza i šansone. Opačak je već deset godina prisutna na našoj glazbenoj sceni, a njezinom specifičnom glazbenom stilu odala je počast i Gabi Novak pristajući na suradnju.

Izvor: Toni Mijač

- Kada smo dogovarali snimanje ‘Pjesme’, osoba koja je dolazila u obzir za taj duet bila je samo i isključivo Gabi. Za mene je već ideja da bismo mogle snimiti duet bila ostvarenje sna, a da ne govorim što mi je značilo kad me nazvala i rekla da joj se sviđa i pjesma i ono što radim te da će je rado otpjevati sa mnom. Ona je za mene oduvijek bila osoba kojoj sam se divila, njezin stil pjevanja i interpretacije za mene imaju posebnu toplinu, kao da te grli glasom dok pjeva - otkrila je Opačak.
‘Pjesma’ je dobila i videospot u režiji Tonija Mijača, inače Anina stalnog suradnika, stihove su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek, aranžman potpisuje Ivan Popeskić, a ‘pečat’ pjesmi dao je i Ante Gelo na gitari.

Najčitanije

Najnovije