Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE ŠTEDJELA

Tara Thaller se vratila nakon sedam mjeseci pa je napali da se udebljala

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Uzela je pauzu od Instagrama

Izvor: Instagram

'Cijelo vrijeme mislim da sam debela. I sad nekad, ali mislim da se svi nekad tako osjećamo, lošiji i bolji dani, ali sad imam drugu razinu, racionalnu, znam da nisam i da je bitno da sam zdrava', ovo su bile riječi glumice Tare Thaller 2019. godine, o čemu je progovorila i ovih dana na svojim društvenim mrežama. Naime, nakon sedmomjesečne pauze se vratila Instagramu i odmah se susrela s negativnim komentarima. Kao što smo mogli vidjeti, odgovor je imala spreman!

'Pauza od Instagrama mi je koristila, presložila sam prioritete i posvetila se sebi. Pitam se kako bi mi izgledao feed kada bih objavljivala sve životne trenutke, a ne samo one koji su Instagram worthy', napisala ispod povratničke fotografije na kojoj pozira u joga poziciji. 'Jesi se to ti malo ubucila', pitao ju je jedan pratitelj, a Tara mu je odgovorila: 'Uzdravila sam se, iako je meni zanimljivije to da sam naučila novu pozu iz joge'. 

Inače, Tara je vegetarijanka od svoje šeste godine života. 'To je krenulo od mame u smislu da me ona jednostavno upoznala s tim što je zapravo meso, što se tu događa. Mnogo djece nije toga svjesno, možda kasnije otkrije, nekako se to meso uvijek maskira', komentirala je 2019. godine pa dodala da ne bih voljela mršavjeti ili se debljati zbog uloge. 

Povezane vijesti

'Ja ne bih htjela mršavjeti ili se debljati ne znam koliko kilograma za neku ulogu jer sam imala problema sa slikom o sebi kada sam bila tinejdžerica. Zbog sklonosti prema anoreksiji i bulimiji ne bih htjela sebe ugrožavati', priznala je. Otvoreno kaže da i danas ima trenutaka kada se osjeća nesigurno. 'Cijelo vrijeme mislim da sam debela. I sad nekad, ali mislim da se svi nekad tako osjećamo, lošiji i bolji dani, ali sad imam drugu razinu, racionalnu, znam da nisam i da je bitno da sam zdrava', objasnila je tada. 

Najčitanije

Najnovije