Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

sve je otišlo predaleko

'POPUT TEMPIRANE BOMBE JE' Tom Cruise više ne može kontrolirati svoj bijes

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Strahuje za svoju reputaciju

Izvor: Profimedia

Američki glumac i producent Tom Cruise navodno je došao do točke pucanja nakon još jednog sloma na setu filma 'Nemoguća misija 7'. U prosincu prošle godine u javnost je procurila audio snimka sa seta na kojoj se čuje kako 58-godišnji Cruise viče na članove ekipe koji nisu poštivali epidemiološke mjere, a od tada je, tvrdi izvor, iz dana u dan sve bjesniji.

'Pandemija je teško pala svima - Tom je hrabro nastavio snimati, ali nitko ne zna kada će potpuno puknuti. Poput tempirane bombe je. Film je već trebao biti gotov, ali Tom je perfekcionist i radit će stvari do savršenstva - bez obzira na cijenu', rekao je izvor koji također naglašava činjenicu da sam glumac snosi polovicu troškova za film.

Izvor: Profimedia

Cruise, koji igra agenta Ethana Hunta, naime strahuje da zbog pandemije film neće biti hit na kinoblagajnama i da će to uvelike utjecati na njegovu karijeru. U razgovoru za novi broj britanskog mjesečnika Empire potvrdio je da pandemiju sve teže podnosi i osvrnuo se na situaciju kada je urlao na ekipu sa seta i prijetio otkazima. 

'U tom trenutku puno smo toga riskirali. Ali nije se radilo o cijeloj ekipi već samo o nekoliko osoba. Sve te emocije prolazile su mi kroz glavu. Razmišljao sam o ljudima s kojima radim kao i o cjelokupnoj filmskoj industriji. Želio sam da cijela ekipa filma zna da je činjenica da snimamo film veliko olakšanje. Moram vam reći, za mene je to bilo vrlo emotivno', objasnio je Cruise.

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

 Nemire na setu izazvala je i njegova navodna veza s kolegicom iz filma Hayley Atwell s kojom se, prema pisanju stranih tabloida, nalazio nakon snimanja. No, nije trebalo dugo da svijet sazna da Atwell ima dečka, zbog čega Cruise nije oduševljen. Zapravo, glumac pukne svaki put kad ga netko pita sviđa li mu se njegova kolegica. 

'Nemoguća misija' jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a početak prikazivanja novog nastavka predviđen je 27. svibnja 2022.

Najčitanije

Najnovije