Poduzetnica Lucija Šarić, javnosti najpoznatija kao jedna od kandidatkinja iz treće sezone showa ‘Život na vagi’ i kći ‘dobrog tajkuna iz Sesveta’, Marijana Šarića na društvenim mrežama objavila je sretnu vijest - uskoro će stati pred oltar. 

Sa svojim brojnim pratiteljima podijelila je kako ju je samozatajni Marko nakon godinu i pol dana zaručio, a o detaljima vjenčanja bila je tajanstvena. Zaljubljeni golupčići osmijeh nisu skidali s lica, a prijatelji i poznanici nizali su čestitke ispod fotografije. ‘Čestitam Lucka. A još jučer si bila mala curica. Želim Vam sve najbolje’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Lucija je nedavno u intervjuu za Story.hr prvi put progovorila o ljubavnom odnosu s Markom. Priznala nam je kako je sretna i ispunjena u ljubavi te kako joj je partner velika podrška u poslovnom i privatnom smislu. ‘Već godinu i pol dana sam u vezi s muškarcem koji je osvojio moje srce. Živimo zajedno i uživamo u svakom trenutku. Muškarac koji me može osvojiti je samo moj Marko’, priznala nam je poduzetnica i dodala kako nakon napornog radnog dana najviše voli gledati filmove s budućim suprugom.

Podsjećamo, Luciju je šira javnost imala priliku upoznati 2017. godine u zabavnom showu Život na vagi. Ova 27-godišnjakinja iz Sesveta među prvima je napustila emisiju, ali je nakon showa vrijedno nastavila raditi na svojoj liniji. No, javnosti je postala zanimljiva i zbog toga što je kći 'dobrog tajkuna' Marijana Šarića koji je godinama unazad na listama najbogatijih Hrvata. Ipak, Lucija je, sudeći po poslovima na kojima trenutno radi, puno više od razmažene bogatašice. Ona je uspješna poduzetnica koja ciljeve ostvaruje bez tuđe pomoći, ona je i vlasnica dva kozmetička salona, studentica, djevojka, sestra...