Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDJE JE PROBLEM? Glumac okreće milijune, a otac mu prima socijalnu pomoć

Na cijelu priču oglasio se i Mattov glasnogovornik koji je otkrio kako priča ima dvije strane

 Izvor: Profimedia

Odnosi između svjetskih faca često su neobični, a godinama unazad brojni roditelji javljaju se kako su ih slavna djeca napustila i ostavila bez ‘pribijene lipe’. I dok je nekim zvijezdama slava lupila u glavu pa su postali ravnodušni prema najbližima, drugi su imali teške životne priče, roditelji su iz zbog siromaštva napustili ili zlostavljali, a dvadesetak godina kasnije na sve načine pokušavaju doći do lakog novca kojeg su njihova djeca tijekom karijere zaradili.

 Izvor: Story

No, zvijezda popularne serije prijatelji Matt LeBlanc našao se u nešto drugačijoj situaciji. Barem tako tvrdi njegov otac. Naime, tata i sin prije devet godina posvađali su se oko motornog vozila i od tada su izgubili svaki kontakt. Za strane medije, Mattov tata rekao je kako na sve načine pokušava uspostaviti kontakt sa svojim sinom koji uporno odbija njegove molbe.

 Izvor: Profimedia

‘Devet godina živim bez ikakvog kontakta i još uvijek mi je teško povjerovati što se dogodilo’, rekao je Paul LeBlanc za The Sun, a potom opisao kako je došlo do svađe. ‘Imao sam tešku nesreću, bilo je čudo što sam preživio pa sam poklonio svih pet motora. Nije ničija briga ako ću se ja riješiti motora, ali Matt za to nije htio ni čuti. Bio je jako ljut. Rekao mi je da mi prestaje davati džeparac. Vjerojatno je mislio da ću ga moliti da promijeni mišljenje’, dodao je potreseni otac. 

Povezane vijesti

Za kraj je otkrio i kako mu glumac već devet godina nije niti financijski pomogao, a trenutno zbog neimaštine živi isključivo zahvaljujući socijalnoj pomoći. ‘To je ponižavajuće, ali istina je da je Matt uvijek bio mamin dječak. Moja poruka Mattu je da se mora sabrati prije nego što bude kasno. Nedostajat ću ti kad me više ne bude bilo’, rekao je Paul za kraj. Na cijelu priču oglasio se i Mattov glasnogovornik koji je otkrio kako priča ima dvije strane. Naime, on tvrdi kako je Paul napustio svoju obitelj dok je glumac bio dijete.

Magazin

Royals