Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ROMANTIČAR

KAKVO IZNENAĐENJE Bali-beg supruzi pripremio spektakl za godišnjicu braka

Ništa nije slutila

Izvor: Instagram

Brak jednog od najatraktivnijih glumačkih parova, Buraka Özçivita i Fahriye Evcen, često je na meti turskih medija. Iako par, kako tvrde, uživa u sretnom braku i u odrastanju sina Karana, nerijetko ih prate naslovi o bračnoj krizi i razvodu. Supružnici, koji često daju povod medijima za pisanje, i ovoga su puta to učinili, ali ovoga puta kako bi dokazali da je ljubav među njima sve snažnija. 

Naime, supružnici su prije dva dana proslavili četvrtu godišnjicu braka i tim su se povodom prisjetili bajkovitog vjenčanja koje se održalo u palači Sait Halim Paşa Yalısı, drevnom zdanju na europskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariyer - pod neviđenim mjerama osiguranja od paparazza i ostalih znatiželjnika. A, Burak je tim povodom odlučio iznenaditi svoju voljenu pa joj je za godišnjicu braka, tvrde izvori, pripremio pravi spektakl.

Povezane vijesti

Naime, izvori bliski supružnicima za turske medije otkrili su kako je Burak u ponoć pripremio raskošan vatromet, a nekoliko sekundi prije svoju je suprugu izveo na van kada su se odjednom nebom počele prostirati snažni bljeskovi i boje. 'Bilo je jako romantično, svi susjedi su izašli van i gledali su što se događa. Njih dvoje su se ljubili na trijemu, a on joj je šaputao koliko je voli', tvrdi izvor te navodi da je osim vatrometa, Burak supruzi poklonio putovanje, no ona još ne zna lokaciju. 'Saznat će tek kad dođu na aerodrom', zaključio je izvor. 

Izbor Urednika

Royals