Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEŠKI DANI

Sin sportaša hospitaliziran: 'Nažalost, mislim da mu je srce pri kraju'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Ima rijetku srčanu bolest

Izvor: Instagram

'Nažalost, mislim da mu je srce pri kraju', napisao je između ostalog u emotivnoj objavi nekadašnji igrač američkog nogometa Greg Olsen. Kako je javio, njegov osmogodišnji sin TJ je u teškom zdravstvenom stanju - zakomplicirala mu se rijetka srčana bolest. Kako je objasnio, TJ se s istim problemima bori od rođenja. Naime, rođen je sa složenom, kritičnom kongenitalnom srčanom manom, koja se naziva hipoplastični sindrom lijevog srca. U svojih osam godina pretrpio je tri operacije na otvorenom srcu, a sada se nažalost sve zakompliciralo i TJ je prebačen u bolnicu.

'Prošli tjedan bio je izuzetno izazovan za našu obitelj. Nažalost, čini se da je njegovo srce pri kraju. Trenutno prolazimo kroz postupak kako bismo odredili naše sljedeće korake, koji bi u konačnici mogli dovesti do transplantacije srca. Ne znamo koliko ćemo dugo biti unutar ovih bolničkih zidova. TJ je borac od rođenja. To ćemo proći kao obitelj i bit će bolje', emotivan je Greg, koji je zahvalan na svoj podršci koju je njegova obitelj dobila tijekom ovih godina.

Inače, TJ ima i sestru blizanku Talbot, i godinu starijeg brata Tatea. Baš kao i njihov tata, obožavaju sport pa ih tako nerijetko možemo vidjeti u sportskoj opremi, posebice onoj za američki nogomet. Nedavno je Greg objavio fotografiju na kojoj su svi troje. 'Danas je jedan od rijetkih dana da su sva tri djeteta zajedno. TJ je bio tako sretan što su Tate i Talbot došli u posjet', riječi su koje u jednu ruku slamaju srce. 'Dat ćemo sve od sebe da nam život bude normalan. Zahvalan sam na ovakvim danima', iskreno je rekao 36-godišnjak.

Povezane vijesti

Inače, Greg je u siječnju ove godine najavio povlačenje iz profesionalne karijere. Tada je rekao da se veseli sljedećem poglavlju - onom s obitelji. Prisjetio se tada kako je otišao na prvi spoj sa sadašnjom suprugom Karom u Miamiju, rekavši: 'Ona je kroz sve to bila uz mene. Proživjeti proteklih 14 godina sa mnom nije bio lak zadatak. Pokušavam svaki dan podsjetiti sebe i nju na tu činjenicu', rekao je tom prilikom pa priznao da su ga djeca naučila životu više nego itko ikada. 'Radujem se što su nadoknaditi sve što sam propustio zbog američkog nogometa', zaključio je tada.

Najčitanije

Najnovije